Ansmann lamp met automatische uitschakeling »nachtlicht papa Smurf«

24,99
De beste prijs bij Allekabels.nl



Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Ansmann lamp met automatische uitschakeling »nachtlicht papa Smurf«

De SMURFEN – mobiel nachtlampje Grote Smurf Het exclusieve nachtlampje in de vorm van Grote Smurf. De figuur is prachtig verlicht, wat voor een aangename basisverlichting in de kinderkamer zorgt. Het zacht schijnende nachtlampje is een blikvanger, die de kleintjes geborgenheid geeft en ook zo mooi is om naar te kijken. Een goede slaaphulp voor de kleintjes en de ideale verlichting van de slaapomgeving, wanneer het kind 's nachts wakker wordt of gevoed wordt.
Kinderlijk eenvoudig en mobiel Het nachtlampje is via de touchsensor eenvoudig te bedienen. Dankzij de werking op batterijen kan de Grote smurf ook op reis worden meegenomen en zorgt hij zo voor een vertrouwde omgeving.
Automatische uitschakeling Een ingebouwde automaat zorgt ervoor dat het nachtlampje na 30 minuten vanzelf uitschakelt en bevordert hierdoor een ontspannende diepe slaap.
Led-lampentechnologie Door de actuele led-technologie is een betrouwbaar gebruik mogelijk. Door zeer gering energieverbruik wordt een lange batterijduur mogelijk gemaakt. Bovendien raakt de lamp ook bij langer gebruik niet opgewarmd.
Kinderveiligheid De veiligheid van de kinderen staat bij ANSMANN op de eerste plaats. De producten zijn daarom overeenkomstig de meeste recente speelgoedrichtlijn TÜV-gekeurd. Hierdoor wordt materiaalveiligheid gegarandeerd. Het batterijvak heeft een kinderveilige schroefsluiting, om de onbevoegde toegang van kleine kinderen tot de batterijen te voorkomen.
PRODUCTKENMERKEN: Exclusief De SMURFEN nachtlampje in het design Grote smurf. - populair en bekend uit stripboeken en films. Prachtig verlicht 3D-figuur verlicht de slaapomgeving van uw kind zacht, ondersteunt hierdoor bij het slapengaan en helpt uw kind de weg te vinden wanneer hij/zij 's nachts wakker wordt. Het nachtlampje zorgt voor een aangename atmosfeer voor het slapengaan en is ook ideaal bij het voeden of op reis. Door de automatische uitschakeling na 30 minuten wordt de diepe slaap bevorderd. Het led-nachtlampje is energiebesparend, robuust, mobiel bruikbaar en uitgerust met een sensorgestuurde Aan/Uit-schakelaar voor de eenvoudige bediening. Kinderveilig batterijvak met schroefsluiting. | TÜV-gekeurd | Materialen getest op schadelijke stoffen | Werkt op batterijen met 3xAA alkaline