Roestvrijstalen Home sweet home Light depot - vloerlamp Clocks - 150 cm - mat staal - Outlet

24,79
3 Prijzen, De beste prijs bij Lightdepot.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roestvrijstaal Zilver

Over Roestvrijstalen Home sweet home Light depot - vloerlamp Clocks - 150 cm - mat staal - Outlet

Welke vloerlamp past het beste bij jou? Als je de plek hebt bepaald voor je staande lamp dan kun je vaak al snel zien welke kleur en vorm lamp daar bij past. Ook ontdek je al snel of je leeslicht wenst of enkel en alleen sfeerlicht. Staat de lamp naast een fauteuil of bank dan is een leeslampje erg praktisch. Lamp Clocks biedt al het goede uit beide werelden. De zilvergrijze vloerlamp van geborsteld staal en wit gebleekt hout beschikt over twee kantelbare en draaibare lampjes. De bovenste lamp kun je schijnen naar een schemerige hoek of naar een wanddecoratie, de onderste heb je dicht in de buurt om extra licht te schijnen op een boek of tijdschrift. Clocks is een nuttig én decoratief woonitiem in zowel een modern, industrieel als zakelijk interieur. De eigentijdse uitstraling bij deze staande lamp is erg geliefd in een interieur met meerdere rvs accenten en natuurlijke elementen. Omdat de lamp niet veel ruimte nodig heeft, is hij de perfecte stalamp voor in een kleine hoek bij je bed of naast de fauteuil in de hoek van de kamer. Ook in een wachtkamer, kantoor of entrée is deze lamp een prachtige verschijning samen met overige moderne woonaccessoires en rvs accessoires.

Clocks valt op met zijn twee vriendelijke, klokvormige lampenkappen van geborsteld metaal en zijn staander in hout en metaal. De combinatie van metaal en hout maakt deze vloerlamp verrassend en trendy. De metalen kapjes hebben een conische (taps) vormgeving en passen met hun sobere look heel mooi in een urban interieur. Combineer deze stalen staande lamp met een stoere leren fauteuil, een goed boek en voel je happy in the city! De houten delen in de staander geven de lamp een warm karakter. De zilvergrijze metalen vloerlamp is 150 cm hoog en heeft een 3 cm hoge voet van Ø 25 cm. De voetonderzijde is van zacht kunststof. Het lage lichtpunt bevindt zich op 100 cm hoogte, het hoge lichtpunt op 145 cm. De kantelbare en draaibare lampjes hebben een onderdiameter van 16 cm en een bovendiameter van 9 cm. De lamp is voorzien van een 250 cm transparante kabel met een eveneens transparante voetschakelaar. Eenvoudige montage (draaiprincipe) met behulp van bijgevoegde instructies. Met enkele handelingen is deze grijze staande lamp gebruiksklaar naast jouw bank!

Geen lamp zonder licht: Clocks is geschikt voor toepassing van twee E27 lichtbronnen (elk maximaal 40 watt). Bestel hierbij energiezuinige LED lichtbronnen en bepaal of je hem aan wil sluiten op een externe dimmer. In dat geval kies je hierbij voor dimbare led lichtbronnen. Lampen en lichtbronnen uit de collectie home sweet home zijn DEKRA gecertificeerd en uitgebreid door onafhankelijke experts getest en gekeurd wat betreft veiligheid en kwaliteit. Een fijne gedachte dat je onbezorgd vanuit je stoel jouw favoriete lamp en lichtbronnen in deze webshop kunt bestellen. Tip: past deze staande lamp met zijn metallic design in jouw interieur, bekijk dan ook de bijpassende tafellamp Clocks en hanglamp Clocks. Ervaar de kracht van eenheid en voel elke dag een positieve verbinding van ruimtes in je huis. Maak je interieur persoonlijk en combineer zilvergrijze woonaccessoires zoals Clocks met je eigen persoonlijke spullen. Zo zet je jouw beelden, vazen en foto's met warmwit licht heel sfeervol in the picture.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: