HOFTRONIC™ 20x LED armatuur 150 cm IP20 geschikte voor droge ruimtes dubbele uitvoering geschikt voor twee buizen

509,90 339,95
De beste prijs bij Into-led.com


Over HOFTRONIC™ 20x LED armatuur 150 cm IP20 geschikte voor droge ruimtes dubbele uitvoering geschikt voor twee buizen

Dit zuinig IP20 LED armatuur verbruikt slechts 2x22 Watt, de LED buizen worden niet meegeleverd . Tevens zijn de LED buizen vervangbaar. Daarnaast ontvangt u op dit LED armatuur met een afmeting van 150 cm 2 jaar garantie. Dit armatuur vervangt een reguliere TL lamp met een vermogen van 100 Watt.IP20 LED TL armaturen  Met dit LED TL armatuur bespaart u tot wel 80% op uw energiekosten ten opzichte van uw traditionele TL verlichting. De installatie is erg eenvoudig. Dat betekent dat er geen installateur nodig is voor de overstap op LED. Eenvoudige & snelle montage Dit IP20 LED TL armatuur wordt geleverd exclusief LED TL Buizen. Wel inbegrepen zijn de kroonsteen en de bevestigingsclips voor de lampen waardoor wij het je gemakkelijk hebben gemaakt om de montage eenvoudig en snel uit te voeren. Na montage van deze LED armaturen kun je direct beginnen met geld besparen! Voordelen van LED verlichting

  • Energiebesparing: met deze LED verlichting bespaart u tot 80% energiekosten.
  • Minder vervangingskosten: een belangrijk voordeel van deze LED buizen is dat deze door de lange levensduur minder snel vervangen hoeven te worden. Dat scheelt tijd en eventuele inhuur van personeel en materieel zoals hoogwerkers.
  • Kies de juiste lichtkleur
    • Kleur 6400K: daglicht wit, toepassing in werkplaatsen, kantoren, winkels, magazijn en industrieën waar weinig daglichttoetreding is of waar helder licht gewenst wordt.