V-TAC VT-13 6400K 809 LED-inbouwlamp met bewegingsmelder 12 W Energielabel: G (A - G) Koudwit Wit

44,90 29,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Into-led.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur Wit

Over V-TAC VT-13 6400K 809 LED-inbouwlamp met bewegingsmelder 12 W Energielabel: G (A - G) Koudwit Wit

LED Plafondlamp 29cm - Incl. bewegingssensor en schemerschakelaar - 12W 800 Lumen - 6400K daglicht wit - 3 jaar garantie Op zoek naar een multifunctionele lamp incl. bewegingssensor? Dan kies je voor deze handige witte plafonniere. Door de bewegingssensor hoef je niet steeds naar het lichtknopje te zoeken om de lamp aan te zetten. De bewegingssensor heeft namelijk een detectiebereik van maar liefst 360 graden en een detectie afstand van 6 meter. Ideaal voor installatie in de gang, overloop of zolder. De plafondlamp beschikt tevens over een optionele schemerschakelaar. Hierdoor gaat de LED plafondlamp alleen aan wanneer het begint te schemeren. De schemerschakelaar is volledig instelbaar. Je kunt deze dus ook uitschakelen. Productvoordelen

  • Slechts 12 Watt verbruik: De plafondlamp verbruikt slechts 12 Watt en produceert hiermee 800 lumen aan licht. Voldoende om grote en kleine ruimtes goed mee te verlichten. Ideaal voor toepassing in functionele ruimtes, zoals de gang, overloop of zolder.
  • 120 graden stralingshoek: De LEDs hebben een stralingshoek van 120 graden. Hierdoor verlicht de plafondlamp alle ruimtes goed en volledig. De stralingshoek zorgt tevens voor minder vorming van schaduw.
  • Uitgevoerd met Samsung LEDs: De plafondlamp is uitgerust met de nieuwste Samsung LED chips. Deze hoge kwaliteit LED chips zorgen voor een lange levensduur en een hoge lichtopbrengst.
  • Schemerschakelaar: De lamp is uitgerust met een volledig instelbare schemerschakelaar. Deze is in te stellen in de volgende instellingen: uit, 10Lux, 30Lux en 50Lux. Je bepaalt dus zelf heel eenvoudig de gevoeligheid van de schemerschakelaar.
  • Bewegingssensor: De bewegingssensor heeft een detectiebereik van 360 graden en een detectie afstand van 6 meter. Met andere woorden, deze plafondlamp ontgaat niets.
  • Aluminium behuizing: De lamp is gemaakt van aluminium met een plastic coating. Dit maakt de plafondlamp zeer stevig en duurzaam.
  • Lange levensduur: Door toepassing van de hoogste kwaliteit Samsung LED chips gaat de plafondlamp bij gemiddeld gebruik wel 8 jaar mee. (20.000 branduren, 250 dagen per jaar, 10 uur per dag).
  • Keurmerken: Deze plafondlamp is getest op zowel visuele als functionele eigenschappen. Hierdoor beschikt de plafondlamp over alle belangrijke keurmerken: CE, EMC, ROHS.
  • Garantie: Op de plafondlamp ontvang je 3 jaar garantie.
Eenvoudige installatie Je monteert de plafondlamp eenvoudig aan het plafond door middel van de montageplaat. De montageplaat bevestig je aan het plafond en vervolgens draai je de lamp vast aan de montageplaat. Je kunt de plafondlamp direct op 230 Volt aansluiten. Toepassingen Deze handige plafondlamp springt automatisch aan bij het detecteren van bewegingen. Dit maakt de LED plafondlamp zeer geschikt voor installatie in functionele ruimtes. Denk hierbij aan ruimtes, zoals: de gang, de zolder, de overloop en het toilet. Zo loop je nooit meer in het donker over de overloop, of zit je met volle boodschappentassen te strijden om het lichtknopje te bedienen. Op zolder zeer handig wanneer je met een volle wasmand naar boven loopt en je eigenlijk geen handen meer vrij hebt. V-TAC Deze plafondlamp met sensor is van het merk V-TAC. V-TAC is de één van de grootste LED fabrikanten van Europa. Hierdoor profiteer je altijd van een scherpste prijs en hoge kwaliteit. Op deze plafondlamp met 20.000 branduren ontvang je dan ook 3 jaar garantie. Defecten binnen deze 3 jaar worden kosteloos vervangen. De bewegingssensor is altijd actief en hierdoor werkt de schemerschakelaar enkel op de bewegingssensor. Deze bewegingssensor is dus niet los te gebruiken. Wanneer je de schemerschakelaar op een bepaalde LUX waarde instelt (totale lichtomgeving) zal hij enkel bij deze waarde aanspringen wanneer er beweging gedetecteerd wordt. De functies zijn niet apart van elkaar uit te schakelen. //downloads// Montagehandleiding: