Home sweet home Wandlamp Lounge 13.5/13.5/7cm, Wit, Muurlamp gemaakt van Aluminium, LED geïntegreerd, 6W 3000K 520lm, wandlamp geschikt voor woonkamer, slaapkamer

16,52
3 Prijzen, De beste prijs bij Lightdepot.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Over Home sweet home Wandlamp Lounge 13.5/13.5/7cm, Wit, Muurlamp gemaakt van Aluminium, LED geïntegreerd, 6W 3000K 520lm, wandlamp geschikt voor woonkamer, slaapkamer

Het geheim van deze kleine ronde witte wandlamp zit hem in zijn eenvoud. Is je interieur toe aan een upgrade of mis je nog enkele gezellige lichtpunten in huis? Creëer een ontspannen sfeer en kies voor ronde ring wandlampen Lounge. De naam zegt het al: zodra je thuis komt en het licht aandoet ervaar je direct een ultiem home sweet home gevoel. Het warmwitte led licht is geïntegreerd aan de achterkant van de ronde voorzijde. Dit maakt de lamp extra stylish en strak. Met één of enkele wandlampen zoals Lounge in de gang, toilet of woonkamer ben je verzekerd van subtiel licht dat tot wel 25 jaar meegaat! Vanuit Lounge schijnt warmwit led licht (3000 K) naar boven en naar beneden. De lamp is vervaardigd van hoogwaardig metaal in de kleur mat wit (sand white). Indien gewenst is de wandlamp overschilderbaar, maar dat is niet persé noodzakelijk. Komen ronde vormen op verschillende plaatsen terug in je interieur dan kun je met ronde Lounge wandlampen dezelfde stijl doorvoeren. Afstand tussen wand en ronde metalen ring is 2 cm. Niet alleen in huis, ook in een professionele ruimte zoals restaurant, kantoor of winkel ervaar je direct een welkom gevoel!

Design wandlamp Lounge is nieuw in de collectie home sweet home en voldoet aan alle actuele eisen op het gebied van design, kleur, materiaal en duurzaamheid. Dankzij het DEKRA keurmerk kun je erop vertrouwen dat de lamp uitgebreid getest en gekeurd door onafhankelijke deskundigen. Omdat de mat witte wandlamp voorzien is van geïntegreerd led licht (5 watt) hoef je niet apart een lichtbron bij te bestellen. De voordelen van led licht zijn inmiddels bij velen bekend: het licht heeft geen opwarmtijd nodig, wordt niet heet en bespaart zo'n 88% energie t.o.v. conventionele lichtbronnen. De lichtkleur van 3000 Kelvin is vergelijkbaar met halogeen licht. Ronde witte wandlamp Lounge is geschikt voor toepassing binnenshuis in droge ruimtes (IP20). Met behulp van de metalen bevestigingsbeugel is de lamp gemakkelijk te monteren aan de wand. Inclusief duidelijke montage-instructies en montagebenodigdheden. Heb je vragen over deze nieuwe trendy wandlamp van home sweet home? Bel of mail ons, we denken graag met je mee!

Lounge heeft een diameter van 13,4 cm en is 6,2 cm hoog. De diepte is 14 cm. Bestel je Luigi online dan kun je profiteren van de laagsteprijsgarantie en gratis bezorging aan huis of bij een DPD ophaalpunt bij jou in de buurt. Beleef elke dag een ontspannen home sweet home sfeer met trendy wandverlichting voor in de hal, huiskamer, eetkamer, keuken of trapopgang. Dankzij het sobere ontwerp trekt de lamp niet teveel aandacht en past hij in zowel een modern, industrieel als landelijk interieur. Voor een extra rustige loungesfeer bij je thuis adviseren we toepassing van dezelfde wandlampen. Witte Lounge lampen voor aan de wand zijn het beste afneembaar met een droge zachte borstel. Ook verkrijgbaar in mat zilvergrijs. Aansluiting direct aan stroomvoorziening aan de wand. Zo zijn geen stroomsnoeren in beeld en ligt alle nadruk op het mooie ronde ontwerp en het naar boven en naar beneden schijnend licht.

Maat:
Lounge
Materiaal:
Metaal
Voorraad: