Antraciet-grijze Steinel L 820 LED iHF up-/downlight incl. huisnummer sensorlamp antraciet 035754

383,99 218,-
2 Prijzen, De beste prijs bij LampenTotaal


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Antraciet grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en DPD

Over Antraciet-grijze Steinel L 820 LED iHF up-/downlight incl. huisnummer sensorlamp antraciet 035754

Deze design buitenlamp met huisnummer plaat en sensor L820 LED iHF van Steinel is ideaal voor entrees en huizenfronten. De lamp is uitgerust met een 12,5 Watt led-lichtsysteem en een onzichtbare HF-sensor die zorgt voor een perfecte personenregistratie. De vernieuwende sensoren reageren op bewegingen en lichtomstandigheden en schakelen het sterke led licht automatisch aan en na de door u ingestelde tijd, van 5 seconden tot 15 minuten, weer uit. De lamp is uitgerust met een Soft-lightstartfunctie en een 12 watt led-lichtsysteem. De lamp heeft een registratiehoek van 160º en een reikwijdte van 1 tot 5 meter en verlicht effectief naar boven én onder.
Kenmerken van de L 820 LED iHF up-/downlight incl. huisnummer
Energy saving
3000 Kelvin
600 Lumen
50.000 branduren
Optionele basislichtsterkte 10%
Intelligente soft-lightstartfunctie
Onzichtbare iHF sensor
Up-/Downlight: de lamp straalt zowel licht naar boven als beneden toe
Inclusief stickervel met huisnummers


Reikwijdte
Deze lamp heeft een reikwijdte die handmatig in te stellen is van 1 tot 5 meter. Dit betekent dat de sensor reageert bij registratie van de door u ingestelde afstand tussen 1 en 5 meter.


Registratiehoek
Deze sensor heeft een registratiehoek van 160°. Dit betekent dat de sensor in een hoek van 160° horizontaal om zich heen registreert.


IP waarde
De IP waarde van 44 geeft aan dat de lamp beschermd is tegen binnendringen van vaste voorwerpen groter dan 1 mm. Daarnaast is de lamp beschermd tegen spatwater uit alle richtingen (plensdicht).


Schemerinstelling
De schemerinstelling van 2-2000 lux geeft aan dat bij waarden onder de ingestelde lichtsterktewaarde, de sensor actief wordt.


Tijdsinstelling
De bewegingsmelder is in te stellen van 5 seconden tot 15 minuten. Dit betekent dat de lamp die u aan de bewegingsmelder aansluit minimaal 5 seconden tot maximaal 15 minuten geactiveerd blijft.