Witte Geelswoonwarenhuis Lightning - Moderne Wandlamp 1-l. Scharnier - Zilver

76,99 36,-
8 Prijzen, De beste prijs bij LampenTotaal


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Roestvrijstaal Wit Zilver

Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en DPD

Over Witte Geelswoonwarenhuis Lightning - Moderne Wandlamp 1-l. Scharnier - Zilver

De staalkleurige Spring wandlamp is een industriële wandlamp met draaidimmer verwerkt op de wandplaat. Deze wandlamp is voorzien van een E27 fitting voor maximaal 60 watt. Geschikt voor LED lampen, spaarlampen en gloeilampen. Doordat de arm scharniert en de reflector kantelbaar is kunt u deze zo richten dat u precies daar licht krijgt waar dit gewenst is. Dit armatuur is voorzien van een snoer maar kan ook rechtstreeks op de netspanning (centraal doos) aangesloten worden.

Specificaties van de Spring wandlamp:
• Lichtpunten: 1
• Fitting: E27
• Garantieperiode: 2 jaar
• Formaat: 13 x 25-90 x 29 cm
• Richtbaar: Ja, scharnier- en kantelbaar
• Dimbaar: ja, op het armatuur

Wandlampen
Wandlampen zijn erg sfeerbepalend in een vertrek. Bij de keuze van een wandlamp houdt u rekening met de rest van de inrichting. Denk hierbij aan RVS details, kubusvormige onderdelen en natuurlijk kleurstellingen. Met deze Steinhauer wandlamp kiest u voor een kwaliteitsproduct die met zorg is geproduceerd.

Waarom een Steinhauer lamp kopen?
De collectie van Steinhauer verlichting is nu ook online via Bol.com beschikbaar. Wandlampen in alle prijsklassen, van modern tot klassiek. De lichtbronnen die we verwerken in de Wandlampen zijn: LED modules, de ouderwetse gloeilampen of halogeen lampen. Dit alles verwerkt in een eigentijdse vormgeving. Alle producten van Steinhauer voldoen aan de uitvoerige veiligheidsnormen.

Assortiment Wandlampen
Steinhauer biedt een breed assortiment Wandlampen. Er is niets persoonlijker dan smaak en stijl daarom volgen wij trends en spelen hier snel op in.

Garantie
De garantieperiode is 2 jaar op alle armaturen.

Materiaal:
Aluminium,  Metaal
Voorraad: