Haal de herfst in huis met prachtige verlichting

Haal de herfst in huis met prachtige verlichting

De herfst is in het land! De lichten in huis mogen weer wat vroeger aan, en de kaarsen worden afgestoft om weer aangestoken te worden. Hoe fijn is het om vier keer per jaar uw interieur aan te passen aan het nieuwe seizoen? Welke verlichting moet je nu precies kiezen om die gezellige sfeer te creëren in je woonkamer? Vind hieronder geweldige tips om je huis sfeervol te maken tijdens de herfstdagen!

Vloerlampen: net ietsje anders

Basic is zó saai. Waarom niet kiezen voor een lamp die eruit springt?  Een vloerlamp brengt aangenaam licht mee in jouw woonkamer. Bij vloerlampen heb je een oneindige keuze. Kies je voor een minimalistische of grote variant? Ook een tip: je kan kiezen voor een decoratieve vloerlamp. Je woonkamer ziet er meteen heel anders uit! Bijvoorbeeld de Austin Staande Lamp uit de collectie van Nostalux is een eyecatcher in jouw woonkamer. Het exclusieve design gecombineerd met het hoge afwerkingsniveau pronkt in vele soorten interieurs. Van vintage tot modern/industrieel waarbij de stoere industriële look zorgt voor een beleving in plaats van uitsluitend functioneel licht.

Upgrade je herfst tafel met een mooie hanglamp

Tafelen is altijd erg gezellig in de herfst. Een hanglamp kan je eettafel maken of kraken en bepaalt de sfeer. Een hanglamp kan op twee manieren gebruikt worden: sfeerlicht of functioneel licht. Functioneel licht is perfect tijdens het eten, of wanneer je aan het werk bent aan je eettafel. Zodra je klaar bent: licht dimmen! Dat geeft meteen een aangename sfeer in je keuken of woonkamer. Een hanglamp die prachtig past bij de herfst is de Hanglamp Rustic. De leren look past goed thuis bij de donkere kleuren en brengt absoluut sfeer boven jouw eettafel.

Herfstsfeer in huis

Naast verlichting is natuurlijk ook decoratie belangrijk om de herfstsfeer in huis te halen. Nu de herfst in het land is, wordt de focus weer op ‘binnen’ gelegd in plaatst van ‘buiten’. Het is nu des te leuker om je huis volledig te versieren. Verschillende soorten herfststukken, kaarsen en houtachtige elementen zie je weer overal terugkomen. Vergeet ook niet leuke sierkussens of een dekentje in herfstkle uren voor op je bank!