Philips Hue GU10

Philips Hue GU10

Het wordt steeds makkelijker om de verlichting in je woning te bedienen. Waarom iedere lamp apart aan- of uitschakelen als je ook alles in één keer via de app kunt doen? Meer consumenten kiezen voor slimme verlichting van Philips Hue. Onder andere de bekende Philips Hue GU10 lampen vallen in de smaak: deze lampen hebben niet alleen veel mogelijkheden, maar bieden ook sfeer en extra gemak. Ze zijn dus een echte aanwinst aan je woning. Want wist je dat je de lampen zowel binnen als buiten kunt installeren? En het installeren zelf is zo gedaan.

 

Met Hue Bridge regel je alle verlichting in huis

Het enige wat je hoeft te doen is de huidige lampen in je woning vervangen voor de Philips Hue GU10 lampen of een van de andere lampen in het assortiment van Philips Hue. Zodra de lampen vervangen zijn kun je direct gaan profiteren. Je hebt waarschijnlijk wel een Hue Bridge nodige; een centraal systeem waar de lampen op worden aangesloten. Hiermee kun je tot wel 50 lampen bedienen via de app. Of je nu thuis bent of niet: met één tik op het scherm van je smartphone of tablet regel je de verlichting in je hele huis.

 

Vind alle Philips Hue GU10 uitvoeringen online

Om te gaan profiteren van de Philips Hue GU10 lampen is het slim om te kijken waar je deze kunt aanschaffen. Er zijn gelukkig tal van webwinkels waar je terecht kunt voor deze lampen: zo kun je ze eenvoudig en snel online bestellen en hoef je zelfs de deur niet uit. De meeste grote webwinkels hebben een ruim assortiment van Philips Hue GU10, waardoor je altijd vindt wat je nodig hebt. De lampen zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: White, White Ambiance en White and Color. Alle uitvoeringen zijn dimbaar maar hebben wel verschillende hoeveelheden lichtkleuren.

 

Niet thuis? Bedien altijd en overal je Philips Hue GU10 lampen

Steeds meer consumenten kiezen voor slimme verlichting en dat is niet voor niets. Je maakt het jezelf niet alleen een stuk makkelijker, maar je ervaart ook extra sfeer en mogelijkheden. Het is met de Philips Hue GU10 lampen bijvoorbeeld mogelijk om het licht te dimmen waardoor je extra sfeer creëert in een ruimte. Daarnaast kun je altijd en overal je verlichting bedienen, zelfs als je niet thuis bent. Doordat de lampen zijn verbonden aan de Hue Bridge en de Bridge aan de app, heb je altijd toegang tot je verlichting; in iedere ruimte van je woning.

 

 

Goede stap naar slimme verlichting

Wanneer je Philips Hue GU10 lampen wilt gaan aanschaffen is het goed mogelijk om eerst te kijken waar je terecht kunt. Heel veel bekende en minder bekende webwinkels hebben deze slimme verlichting in het assortiment. Het is aan jou om te bepalen waar je deze lampen gaat kopen: houd bijvoorbeeld de aanbiedingen goed in de gaten. Zo weet je zeker dat je niet onnodig teveel gaat betalen voor je nieuwe lampen. Of je nu voor het eerst Philips Hue gaat gebruiken of dat je al een fervent gebruiker bent: de Philips Hue GU10 lampen zijn een goede stap in de richting naar een slim verlichtingssysteem.

 

Ontdek de voordelen van Philips Hue spots

Het is erg gemakkelijk om gebruik te maken van de Philips Hue spots en dat betekent dat je er nauwelijks moeite in hoeft te steken. Het enige wat je hoeft te doen is de spots plaatsen of de huidige lampen te vervangen voor Philips Hue spots. Dit kan zowel in in de keuken, badkamer of woonkamer als buiten. Je kunt kiezen voor inbouw- en opbouwspots en daardoor vind je altijd de juiste mogelijkheden voor jouw woning. Wil jij kennismaken met de voordelen van Philips Hue? Het is goed mogelijk om een starterspakket aan te schaffen waarmee je op je gemak kunt ontdekken wat de spots voor jou kunnen betekenen.