GARDEN LIGHTS - DEIMOS BLACK - WANDVERLICHTING - 12 V - 30 lm - 1 W - 3000/6000 K

37,95 32,26
De beste prijs bij Haxo.nl



Boven de 49 euro gratis bezorgd

Over GARDEN LIGHTS - DEIMOS BLACK - WANDVERLICHTING - 12 V - 30 lm - 1 W - 3000/6000 K

Let op! De lamp wordt exclusief de benodigde aansluiting geleverd. Deze aansluiting is los verkrijgbaar.
Garden Lights is een serie exclusieve tuinverlichting dat is ontworpen om uw tuin op veilige en eenvoudige wijze te verlichten. De 12 Volt(laagspanning) verlichting zorgt voor voldoende licht om een tuin sfeervol te verlichten. Het systeem is veilig en eenvoudig, zodat het voor iedereen mogelijk is om de verlichting zelf aan te leggen. Het volledige systeem is voorzien van schroefverbindingen, daardoor hoeft u tijdens de installatie geen gereedschap te gebruiken.
Led Technologie
Deze lamp is uitgevoerd met LED. De LED’s van tegenwoordig zijn krachtig en veelzijdig. De voordelen van LED’s zijn het extreem lage energieverbruik, lange levensduur, schokbestendig en geven een geringe warmteafgifte. De LED’s zijn gemakkelijk te vervangen.
Systeemuitleg
De volgende stappen adviseren wij u om uw juiste verlichting te kiezen:
1. Kies uw verlichting binnen het assortiment.
2. Het totale wattage van de door u gekozen verlichting bepaalt het wattage van de transformator. (21, 60, 150 of 300 Watt)
Voorbeeld:
- Bij 6x tuinlamp van 6 Watt heeft u 36 wattage. Wij adviseren u dan om de 60 Watt transformator te kiezen. Zo heeft u nog voldoende reserve voor als u na enige tijd meer lampen in uw tuin wilt.
- Bij 10x tuinlamp van 6 Watt heeft u 60 wattage. Wij adviseren u dan om de 150 Watt transformator te kiezen. Zo heeft u nog voldoende reserve voor als u na enige tijd meer lampen in uw tuin wilt.
3. Bij een transformator van 21 of 60 Watt begint u met een hoofdkabel van 10 meter, bij een transformator van 150 of 300 Watt kiest u een hoofdkabel van 15 meter. Afhankelijk van de keuze van de transformator kunt u ook beginnen met een kabelverdeler of een verlengkabel(6 of 10 meter). Let hierbij goed op het maximaal aan te sluiten wattage. De hoeveelheid verlengkabels en kabelverdelers is afhankelijk van de plek waar de verlichting geplaatst wordt.
Plug and Play
Dit betekent eenvoudig om aan te sluiten en te verlichten. Het assortiment biedt u een verlichtingsprogramma dat door iedereen veilig, snel en zonder installateur is aan te leggen. Deze lamp is voorzien van 3 meter kabel met een stekker, die past op de schroefverbindingen aan de hoofdkabel. Alle kabels en transformatoren zijn eveneens voorzien van deze eenvoudige, spatwaterdichte schroefverbinding.
Wat zijn belangrijke tips voor het aanleggen van het Garden-lights systeem?
- Het is aan te bevelen de kabels iets onder de grond te leggen zodat deze later (bijv. bij vervanging van LED's), eenvoudiger te demonteren zijn.
- Wij adviseren een max. afstand van 35 meter tussen transformator en lamp.
- De transformator is geschikt om buiten te gebruiken en is beschermd tegen alle weersinvloeden.
- Wilt u dat uw verlichting in groepen apart aan te sturen is? Maak dan gebruik van de in het assortiment aangeboden 12V afstandsbediening + ontvanger.
- Wilt u dat uw verlichting automatisch in- en uitschakelt bij donker en licht? Maak dan gebruik van de in het assortiment aangeboden timer/sensor unit.
- Wilt u dat uw verlichting automatisch in- en uitschakelt bij beweging? Maak dan gebruik van de in het assortiment aangeboden bewegingssensor.
- Sluit nooit meer lampen (totaal wattage) aan op de transformator dan het maximale wattage van de transformator!
- Alle stekkeraansluitingen zijn geschikt voor buiten en kunnen zowel op als onder de grond gelegd worden.
- Maak bij het vervangen van lichtbronnen het gehele armatuur schoon voor montage. Dit in verband met het waterdicht blijven van de verlichting.