Anglepoise Original 1227 Midi Pendellamp AP 31632 Duifgrijs / Grijs

190,58 177,24
4 Prijzen, De beste prijs bij dmLights.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
duifgrijs Grijs Licht grijs

€10 euro en gratis vanaf een orderwaarde van €100
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door UPS

Over Anglepoise Original 1227 Midi Pendellamp AP 31632 Duifgrijs / Grijs

Ontwerp: George Carwardine voor Anglepoise.

Concept:
Anglepoise 1227 is een iconische lamp, met een prachtig verhaal. Daarnaast heeft de lamp ook een prachtig design en een onovertroffen functionaliteit. Al met al een lamp die in ieder huis past.

De Anglepoise lampenserie staat bekend om haar zeer herkenbare industriële uitstraling. Lampen van Anglepoise worden gekenmerkt door een extreem hoge kwaliteit en grote functionaliteit. Vooral de unieke veer maakt het mogelijk om de lamp eenvoudig en rustig in precies de gewenste stand te zetten.
Het verhaal van Anglepoise begint in 1932, wanneer George Carwardine de veer uitvindt die in de Anglepoise lampen wordt gebruikt en de verkoop begint. De verkoop neemt snel toe en daarom zoekt hij hulp bij Herbert Terry en zijn zonen. In 1933 kregen Herbert Terry and Sons de rechten van George Carwadine om de lamp te produceren en deze afspraak geldt tot op de dag van vandaag.
Anglepoise heeft in de loop van de tijd nieuwe ontwerpen ontwikkeld, maar de originele versie is nog steeds de bekendste van de lampen van Anglepoise - The Original 1227 ™.
In 2015 ontwikkelde Anglepoise de lamp The Original 1227 ™ Mini. Deze versie is tweederde van de originele maat, waardoor de lamp een tijdlozere versie is dan de originele versie.
Een andere bekende Anglepoise lamp is Type 1228 ™. Deze is ontworpen door Kenneth Grange in 2008. De lamp biedt dezelfde functionaliteit als de originele lamp, maar heeft een modernere uitstraling.

Vind meer inspiratie hier www.anglepoise.com

Materiaal:
Metaal
Voorraad: