Ay illuminate - Nama 3 Black - Hanglamp - Rattan - Zwart - Ø77 H:58

710,- 709,99
3 Prijzen, De beste prijs bij dmLights.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

€10 euro en gratis vanaf een orderwaarde van €100
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door UPS

Over Ay illuminate - Nama 3 Black - Hanglamp - Rattan - Zwart - Ø77 H:58

Of het nou gaat om verlichting dat is gemaakt van Bamboo of Rattan, de ontwerpers van Ay Illuminate werken altijd met datgene wat ze tegenkomen in zowel de natuur, als in verschillende culturen. In samenwerking met kunstenaars uit Azië en Afrika ontdekken ze natuurlijke materialen en traditionele vaardigheden, die ze vervolgens in hun ontwerpen toepassen.

Het resultaat zijn hedendaagse, organisch gevormde ontwerpen die worden gecreëerd met lokale technieken van natuurlijk materiaal. Zodoende vieren de producten van Ay Illuminate de unieke schoonheid van traditionele, handgemaakte ambacht over de wereld.

Zo ook met de Nama 3 Zwart, die in verschillende vormen (zie Nama 1,2,4 en 5) en de kleur Naturel komt. Door de eenvoudige en rustige uitstraling van Nama 2 Naturel, is deze lamp voor de (milieubewuste) designliefhebber een echte must-have.

De lamp wordt geleverd zonder lichtbron, maar is geschikt voor lampen met een E27 fitting en maximaal 60 Watt vermogen. De hanglamp kan daardoor o.a. gebruikt worden met energiezuinige LED lichtbronnen.

Maat:
(h),  (Ø),  57,  72
Materiaal:
Rattan,  rotan
Voorraad: