Naturelkleurige Van Tjalle en Jasper Nikolamp Tesla pendant lamp - Naturel

109,- 99,-
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Naturelkleurige Van Tjalle en Jasper Nikolamp Tesla pendant lamp - Naturel

De Nikolamp Tesla pendant lamp Van Tjalle en Jasper is een hommage aan een van de grootste ingenieurs en uitvinders uit onze geschiedenis: Nikola Tesla. Deze designlamp is gemaakt van lasergesneden MDF en verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, waaronder deze Naturel variant.

Bijzondere constructie
De moderne hanglamp Nikolamp Tesla is opgebouwd uit "ribben" en heeft een bijzondere constructie. Door deze constructie kijk je vanaf de zijkant niet rechtstreeks in het licht. Bovendien zorgen de ribben voor een mooi schouwspel tussen licht en schaduw.

Zo in elkaar gezet
De Nikolamp Tesla wordt geleverd als bouwpakket, compleet met snoer, fitting en handleiding. Maak je geen zorgen over het in elkaar zetten van de lamp: dat is echt een fluitje van een cent. Met de meegeleverde handleiding kost het je hooguit een paar minuutjes!

Verkrijgbaar in 5 kleuren
De hanglamp is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, zodat er een Nikolamp Tesla is voor elk interieur. Je kunt kiezen uit de kleuren Naturel, Aged Pink, Dirty Mint, Soft Grey en nu ook in Black.

Over Van Tjalle en Jasper
De mannen achter Van Tjalle en Jasper doen niets liever dan ontwerpen. Ze zijn al van jongs af aan met elkaar bevriend en vormen samen het ideale designduo. Tjalle is conceptueel sterk en heeft continu nieuwe ideeën; Jasper maakt de ideeën concreet en zet ze om in ontwerpen. De "naked design"-items die zij maken kenmerken zich door hun minimalistische, maar originele vormen.

Materiaal:
Hout,  Koper,  Kunststof,  Staal
Voorraad: