Philips MyLiving ELMORE hanglamp MyLiving by Philips 37670/86/16

149,94 87,34
2 Prijzen, De beste prijs bij dmLights.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin roestbruin Rustic Brown Rustic

€10 euro en gratis vanaf een orderwaarde van €100
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door UPS

Over Philips MyLiving ELMORE hanglamp MyLiving by Philips 37670/86/16

De Philips myLiving Elmore-hanglamp is te herkennen aan zijn klassieke details. De roestkleurige ketting, gegolfde details en elegante stoffen kap zijn tijdloos en stijlvol. De lamp straalt een warm gevoel uit.

Hoogtepunten van de Philips myLiving Elmore hanglamp
Inclusief 2 halogeenlampen; 2, E27, 2x53W
Levensduur lamp - 2.000uur
Maximale watage vervangende lamp: 53W
De lamp is dimbaar maar let op; dimmer wordt niet meegeleverd
Warm wit licht 2800K; Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warm wit licht voor een gezellige atmosfeer.
IP-code: IP20, bestand tegen voorwerpen groter dan 12,5 mm, niet bestand tegen water
Deze hanglamp van Philips wordt geleverd met lange snoeren voor een maximale flexibiliteit tijdens en na de installatie.

Hanglampen voor woon- en eetkamer of keuken
Een hanglamp geeft karakter aan je interieur. Er zijn wel verschillende zaken waar je rekening mee moet houden om tot het beste resultaat te komen: de stijl & vormgeving, de functie & plaats, de vorm van je keuken- of eettafel.

Wat is de functie van je hanglamp?
Er zijn hanglampen die alleen gericht licht bieden. Hierbij schijnt de lichtbundel naar beneden. Deze lampen zijn ideaal voor het uitlichten van je eet- of keukentafel. Daarnaast zijn er ook ?multifunctionele? lampen die zowel voor gericht als diffuus licht zorgen. Zo wordt zowel de tafel als de kamer voldoende verlicht. Diffuus licht is gelijkmatig, egaal licht zonder harde schaduwen en wordt vaak gebruikt voor algemene verlichting. Het is lastig te zien van welke kant het licht komt en geeft dus een subtiel effect.

Hanglampen afstemmen op keuken- en eettafel
De vorm en grootte van je tafel zijn bepalend voor je hanglamp. Een lange eettafel vereist ook een ?lang? lichtobject. Zo heb je hanglampen met meerdere lichtbronnen waarmee de volledig lengte van de tafel belicht kan worden of je kan ervoor kiezen om 2 lampen op te hangen. Boven een ronde of vierkante tafel kan je kiezen voor