Philips MyLiving SELLA hanglamp MyLiving by Philips 42259/38/16

44,68
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Beige

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Philips MyLiving SELLA hanglamp MyLiving by Philips 42259/38/16

De Philips Sella hanglamp is gemaakt van een metalen frame en stoffen kappen. De lamp geeft diffuus warm wit licht en is voorzien van de nieuwste spaarlamptechnologie. De lamp is perfect als algemene verlichting.

Specificaties van de Philips myLiving Sella hanglamp

 • Inclusief spaarlampen; 1, E27, 23W

 • Energiezuinige lichtbron.

 • Levensduur lamp - 12.000uur

 • Maximale watage vervangende lamp: 60W

 • Warm wit licht 2700K; Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warm wit licht voor een gezellige atmosfeer.

 • IP-code: IP20, bestand tegen voorwerpen groter dan 12,5 mm, niet bestand tegen water

 • Let op; lamp is niet dimbaar.


Over ledlampen en spaarlampen
Er zijn op dit moment veel verschillende soorten ledlampen en spaarlampen. De huidige generatie ledlampen voor de consumentenmarkt heeft een kleurtemperatuur van 2700 tot 3100 Kelvin. 2700 Kelvin is vergelijkbaar met een gloeilamp en 3100 Kelvin is warm wit. De vuistregel die je bij Kelvin moet aanhouden is dat hoe lager de Kelvin is, hoe warmer de kleur is.

De huidige generatie led- en spaarlampen hebben een kleurtemperatuur van 2700 tot 3100 Kelvin. 2700 Kelvin is vergelijkbaar met een gloeilamp en 3100 Kelvin is warm wit. De vuistregel die je bij Kelvin moet aanhouden is dat hoe lager de Kelvin is, hoe warmer de kleur is.

Hanglampen voor woon- en eetkamer of keuken
Een hanglamp geeft karakter aan je interieur. Er zijn wel verschillende zaken waar je rekening mee moet houden om tot het beste resultaat te komen: de stijl & vormgeving, de functie & plaats, de vorm van je keuken- of eettafel.

Wat is de functie van je hanglamp?
Er zijn hanglampen die alleen gericht licht bieden. Hierbij schijnt de lichtbundel naar beneden. Deze lampen zijn ideaal voor het uitlichten van je eet- of keukentafel. Daarnaast zijn er ook ‘multifunctionele’ lampen die zowel voor gericht als diffuus licht zorgen. Zo wordt zowel de tafel als de kamer voldoende verlicht. Diffuus licht is gelijkmatig, egaal licht zonder harde schaduwen en wordt vaak gebruikt voor algemene verlichting. Het is lastig te zien van welke kant het licht komt en geeft dus een subtiel effect.

Hanglampen afstemmen op keuken- en eettafel
De vorm en grootte van je tafel zijn bepalend voor je hanglamp. Een lange eettafel vereist ook een ‘lang’ lichtobject. Zo heb je hanglampen met meerdere lichtbronnen waarmee de volledig lengte van de tafel belicht kan worden of je kan ervoor kiezen om 2 lampen op te hangen. Boven een ronde of vierkante tafel kan je kiezen voor één lamp die je dan centraal boven de tafel hangt.

Waar moet je op letten:
 • Geeft de lamp gericht of diffuus licht?

 • Ruimte tussen de hanglamp en tafel.

 • De hanglamp mag niet te hoog of te laag hangen. De ideale hoogte voor de hanglamp bevindt zich net onder ooghoogte als je rechtop aan tafel staat. Minimalistische modellen kunnen ook geplaatst worden op borsthoogte. Verschillende Philips lampen worden dan ook geleverd met lange kabels die flexibiliteit bieden voor lastige situaties.


Waarom Philips verlichting kopen?
Van de ontwikkeling van gloeilampen tot aan de meest geavanceerde, moderne en energiezuinige verlichting van vandaag de dag, is Philips de bewezen specialist in de wereld van verlichting.

 • Breed assortiment

Philips biedt een breed assortiment in armaturen als hanglampen, vloerlampen, tafellampen plafonnières, spots, wandlampen, moodlighting en buitenverlichting. Allen gericht op de meest energiebesparende technologieën, veiligheidsnormen, praktische oplossingen, hedendaagse designs en hoogwaardige kwaliteit

 • Duurzaam en milieubewust

Philips Lighting streeft ernaar de wereld gezonder en duurzamer te maken via innovatie. Zij verbetert de kwaliteit van de levens van mensen en die van hun omgeving. De producten worden niet alleen ecologisch efficiënter gemaakt, maar ook gericht op het verminderen van de milieu-invloed van onze activiteiten, bijvoorbeeld door het verlaging van de energie- en materiaalverbruik.

 • Garantie

De garantieperiode is 2 jaar op alle armaturen