Zilveren Home Sweet Home verlichtingspendel Shift 35|35|80cm - Geborsteld staal

33,05
2 Prijzen, De beste prijs bij Lightdepot.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roestvrijstaal Zilver

Over Zilveren Home Sweet Home verlichtingspendel Shift 35|35|80cm - Geborsteld staal

Hoe prettig is het als je de plaats van de lampenkap boven de eettafel of salontafel zelf kunt bepalen! Shift 1 plafondlamp schijnt het licht heel flexibel naar de gewenste richting. Dankzij de 1 meter lange knikarm en de rondom kantelbare fitting is een lampenkap niet aan één plaats gebonden. De variatiemogelijkheden zijn zowel in de breedte als hoogte toepasbaar. Uniek detail: het scharnierpunt direct aan de ronde plafondplaat is draaibaar. Deze mat stalen (rvs look) plafondlamp is voorzien van stijlvolle fixeer hendels bij de ronde knikpunten. Het mat metalen frame van deze hanglamp is slank, lang en extra stevig. Het sjieke tijdloze design maakt deze lamp geschikt voor zowel een landelijk, modern, industrieel als zakelijk interieur. Bepaal je eigen stijl door hierbij een luxe lampenkap uit te zoeken die qua kleur, vorm en formaat helemaal aansluiten bij de rest van de inrichting. Heb je een grote tafel (rond, vierkant, rechthoek) in de woonkamer, een keukenbar of groot spoeleiland en zoek je nog een geschikte hanglamp met een lampenkap die je mee kunt laten bewegen naar alle kanten? Shift biedt licht op de juiste plaats! Sluit je hem aan op een externe dimmer dan kun je na het lezen, knutselen en koken het licht weer terugbrengen naar een zachte ambiance.

Het geborsteld stalen frame van Shift is van hoogwaardige kwaliteit en beschikt over alle power om een lampenkap van maximaal Ø 60 cm te dragen. De arm is 100 cm lang (indien helemaal uitgestrekt). De ronde plafondkap met sjieke rvs look is 2,7 cm hoog en heeft een diameter van 12 cm. Het bovenste gewricht is horizontaal en verticaal draaibaar. Het middelste ronde gewricht is verticaal verstelbaar en de fittingscharnier die de lampenkap draagt is geheel rondom draaibaar. Zo kun je steeds exact de positie van de lampenkap bepalen en te zijner tijd aanpassen bij een nieuwe tafelopstelling. Shift is tevens een handige verstelbare lamp boven een werkplek. Tijdens het lezen haal je de scharnierlamp dichter na je toe en bij computergebruik richt je Shift naar een andere hoek. Eenvoudige zelfmontage met behulp van montage-instructies en materiaal (inclusief). Geschikt voor toepassing in droge ruimtes binnenshuis (IP20). Besselink licht levert deze hanglamp met lange slanke arm exclusief lampenkap en lichtbron. Deze kun je heel gemakkelijk hierbij meebestellen. Bekijk in deze verlichtingswebshop welke lampenkap jouw voorkeur heeft of kom langs in onze winkel in Duiven. Daar laten we je graag zien in welke bochten Shift zich allemaal kan buigen. Ook verkrijgbaar: Shift 2 met 2 knikarmen.

Bij plafondarmatuur Shift 1 kan een E27 lichtbron (van elke energieklasse) toegepast worden van maximaal 60 watt. Deze kun je direct meebestellen. Bespaar het milieu, bespaar energiekosten en koop een zuinige led lichtbron van home sweet home. Deze is DEKRA gecertificeerd en voldoet aan alle eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Dat geldt eveneens voor onze lampenkappen. Kies bij Shift een elegante katoenen kap. Er zijn vele trendy katoenkleuren uit de collectie home sweet home verkrijgbaar. Vraag vooraf een gratis kleurmonster aan, zodat je eerst kunt bepalen of de kleur goed matcht. Wil je verblinding voorkomen en direct zicht op de lichtbron afschermen, dan kun je een diffuser (bodemblad) onder in de kap plaatsen. Deze is eveneens via deze webshop te bestellen. Het voordeel van een pendel - lampenkap combinatie is dat je bij kleurverandering in je interieur de lamp mee kunt laten veranderen door enkel de lampenkappen bij de armaturen te vernieuwen. De armaturen zijn tijdloos en kun je steeds weer opnieuw gebruiken. Een nieuwe look voor minder geld? Shift maakt interieurstyling voor iedereen mogelijk!

Materiaal:
Metaal
Voorraad: