Home sweet home Light depot - LED plafondlamp Ska vierkant 22,5 - koper - Outlet

16,52
3 Prijzen, De beste prijs bij Lightdepot.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Koperkleurig

Over Home sweet home Light depot - LED plafondlamp Ska vierkant 22,5 - koper - Outlet

Een plafondlamp zoals Ska is een vierkant lampje dat direct aan het plafond bevestigd kan worden. Kleine vierkante plafondlampen zijn uitermate praktisch in een toilet, hal, zolder en studeerkamer en nemen slechts weinig ruimte in beslag. Ook in een woonkamer of keuken zijn één of meerdere plafondlampen en opbouwspots makkelijk te plaatsen. Lampen die dicht tegen het plafond zitten bieden grote voordelen ten opzichte van hanglampen. Vooral ook in kleine ruimtes en ruimtes met een laag plafond bieden plafondlampen zoals Ska voldoende licht en kun je je gemakkelijk in de ruimte bewegen zonder dat er een hanglamp in de weg hangt. Een kamer ziet er groter uit als alle hoeken goed zichtbaar zijn. Je kunt ook kiezen voor inbouwverlichting, maar de installatie van inbouwlampen is een stuk lastiger dan opbouwverlichting. Bij opbouwlampen zoals Ska is geen hak en breekwerk nodig in muur of wand. Daar komt bij dat plafondlampen eenvoudig demonteerbaar zijn en na een verhuizing kun je deze heel gemakkelijk meenemen naar een nieuw adres.

Kleine vierkante plafondlampen zoals Ska uit de collectie home sweet home zijn verkrijgbaar in de kleuren mat staal, zand wit en koper. Of je nu een industrieel interieur, modern interieur of landelijk interieur hebt, Ska zorgt voor de juiste armaturen en lichtaccenten die aansluiten bij jouw eigen woonsfeer. Bepaal vooraf waar en hoeveel plafondlampjes je nodig hebt en welke functie het licht in betreffende ruimte heeft. Gemiddeld voldoen twee, drie of vier lampjes om optimaal te verlichten, echter dit aantal is afhankelijk van de grootte van de ruimte en het aantal aansluitpunten. De lamp wordt geleverd met duidelijke montageinstructies en is via plug & play snel gemonteerd. In de lamp zit een handig ophangbeugeltje. In de zijkant van de vierkante metalen behuizing bevinden zich enkele kleine ventilatiesleuven. De lamp is afneembaar met een zachte, iets vochtige doek en daarna met een droge doek.

Ska is een 4 cm hoge plafondlamp met een vierkante vorm (22,5 cm x 22,5 cm). Hij is gemaakt van metaal en kunststof. De vierkante behuizing is van metaal in accentkleur naar keuze: koper, mat staal en zand wit. Het lichtkapje is van mat wit kunststof en zorgt ervoor dat het licht diffuus in de ruimte verspreidt, zonder verblinding van de ogen. Binnenin de vierkante lamp bevindt zich een led power supply die in verbinding staat met de geïntegreerde led lichtbron. Deze heeft een kleurtemperatuur van 3000 Kelvin, gaat 25.000 uur mee en levert een energiebesparing op van maar liefst 80%. Een 15 watt (wattage equivalent 145 watt) led lichtbron is bij Ska ingebouwd zodat je direct na aansluiting kunt genieten van warmwit licht. De lamp is geschikt voor gebruik binnenshuis in niet vochtige ruimtes (IP waarde: IP20). De lamp is niet dimbaar en is met energielabel A+ uiterst zuinig. Bestel kleine vierkante plafondlampen Ska vandaag nog online en vertrouw op kwaliteitverlichting die aan alle veiligheidseisen voldoet. Verlichting en lichtbronnen van home sweet home zijn DEKRA gecertificeerd. Besselink licht berekent geen verzendkosten en mocht je twijfelen dan kun je binnen 30 dagen de aankoop retourneren. Heb je vragen over dit product of heb je hulp nodig bij je lichtplan? Informeer bij ons naar alle toepassingsmogelijkheden van Ska plafondverlichting.

Materiaal:
Kunststof,  Metaal
Voorraad: