Lamponline Lightning - Moderne 1581-5 Plaffondlamp 5-l. Glasbollen - Wit

229,95 228,80
6 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roestvrijstaal Wit

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Lamponline Lightning - Moderne 1581-5 Plaffondlamp 5-l. Glasbollen - Wit

De Bollique plafondlamp is vervaardigd uit geborsteld staal en heeft 5 glazen bollen, bestaande uit 1 grote bol, 2 middelgrote bollen en 2 kleine bollen. Door de witte matte glasbollen geeft deze plafondlamp een mooi warm licht. De E27 fitting is geschikt voor LED-, spaar- of gloeilampen van 40 Watt. De kabels aan de bollen zijn uitschuifbaar tot 315 cm waardoor deze lamp ook zeer geschikt is als videlamp.

Specificaties van de Bollique plafondlamp:
• Lichtpunten: 5
• Fitting: E27
• Garantieperiode: 2 jaar
• Formaat: 52 x 52 x 315 cm
• In hoogte verstelbaar: Ja

Plafondlampen
Plafondlampen zijn erg sfeerbepalend in een vertrek. Bij de keuze van een plafondlamp houdt u rekening met de rest van de inrichting. Denk hierbij aan RVS details, kubusvormige onderdelen en natuurlijk kleurstellingen. Met deze Steinhauer plafondlamp kiest u voor een kwaliteitsproduct die met zorg is geproduceerd.

Waarom een Steinhauer lamp kopen?
De collectie van Steinhauer verlichting is nu ook online via Bol.com beschikbaar. plafondlampen in alle prijsklassen, van modern tot klassiek. De lichtbronnen die we verwerken in de plafondlampen zijn: LED modules, de ouderwetse gloeilampen of halogeen lampen. Dit alles verwerkt in een eigentijdse vormgeving. Alle producten van Steinhauer voldoen aan de uitvoerige veiligheidsnormen.

Assortiment plafondlampen
Steinhauer biedt een breed assortiment plafondlampen. Er is niets persoonlijker dan smaak en stijl daarom volgen wij trends en spelen hier snel op in.

Garantie
De garantieperiode is 2 jaar op alle armaturen.

Maat:
60 cm,  O
Materiaal:
Glas,  Metaal
Voorraad: