Lamponline Lightning - Moderne Hanglamp 1-l. Alu Groot - Zwart

197,99
6 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Lamponline Lightning - Moderne Hanglamp 1-l. Alu Groot - Zwart

De Warbier hanglamp zwart is een industriële lamp met een doorsnede van 47 cm. De glasplaat zorgt voor een betere lichtverdeling en voorkomt dat u hinderlijk in het licht kijkt. Drie stalen klemmen houden de glasplaat op zijn plaats. De E27 fitting is geschikt voor LED-, spaar- of gloeilampen van 60 Watt. De hanglamp is in hoogte verstelbaar bij montage aan het plafond.

Specificaties van de Warbier hanglamp:
• Lichtpunten: 1
• Fitting: E27
• Garantieperiode: 2 jaar
• Formaat: 47 x 47 x 160 cm
• In hoogte verstelbaar: Ja

Hanglampen
Hanglampen zijn erg sfeerbepalend in de woonkamer / eetkamer. Bij de keuze van een hanglamp houdt u rekening met de rest van de inrichting. Denk hierbij aan RVS details, kubusvormige onderdelen en natuurlijk kleurstellingen. Met deze Steinhauer hanglamp kiest u voor een kwaliteitsproduct die ambachtelijk in Nederland is gemaakt en goed in een strakke moderne inrichting past.

Waarom een Steinhauer lamp kopen?
De collectie van Steinhauer verlichting is nu ook online via Bol.com beschikbaar. Hanglampen in alle prijsklassen, van modern tot klassiek. De lichtbronnen die we verwerken in de hanglampen zijn: LED modules, de ouderwetse gloeilampen of halogeen lampen. Dit alles verwerkt in een eigentijdse vormgeving. Alle producten van Steinhauer voldoen aan de uitvoerige veiligheidsnormen.

Assortiment hanglampen
Steinhauer biedt een breed assortiment hanglampen. Er is niets persoonlijker dan smaak en stijl daarom volgen wij trends en spelen hier snel op in.

Garantie
De garantieperiode is 2 jaar op alle armaturen.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: