Creme witte Secto Design Secto Octo 4240 Hanglamp Naturel

950,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Misterdesign.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Berk Bruin Creme wit

Gratis verzonden
Bezorgd door Eigen bezorgdienst

Over Creme witte Secto Design Secto Octo 4240 Hanglamp Naturel

Ontwerp: Seppo Secto

Concept:
Secto 4240 Berk - de prachtige hanglamp van het Finse Secto . De lamp is ontworpen door Seppo Secto design en onderscheidt zich door zijn eenvoud en ronde vorm. De lamp wordt geproduceerd in Finland en is gemaakt van gegoten berkenstokken. Secto Octo 4240 is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: zwart, wit , berken en walnoot. De lamp geeft een zeer comfortabel en elegant licht, dat door de lamellen van de lamp wordt verspreid. Naast het prettige licht zorgt de lamp ook voor een bruikbaar neerwaarts licht, wat de hanglamp perfect maakt om boven de eettafel te hangen. De Octo lamp is een grote lamp, maar door het design zelf lijkt de lamp erg luchtig en het is daardoor goed mogelijk om de lamp in kleinere ruimtes te gebruiken. Hoewel Secto een relatief jong merk is, kan de Octo 4240 lamp nu al als klassieker worden beschouwd.

Alle lampen van Secto worden geproduceerd in Finland en van Fins berkenfineer. Het hout waarmee de lampen worden geproduceerd, is PEFC-gecertificeerd Fins berkenfineer. Dit garandeert dat het hout van de hoogste kwaliteit is en dat er bij de productie rekening wordt gehouden met het milieu. Dit gebeurt o.a. doordat het hout slechts over korte afstanden wordt vervoerd en restmaterialen van de productie worden gerecycled naar b.v. productie van houtpellets. Men moet daarom de hoed afnemen voor Secto en hun vermogen om zowel mooie als duurzame designlampen te produceren.

Let op! Het is belangrijk op te merken dat de meegeleverde LED-lampen van Secto niet kunnen worden gedimd. Wilt u een dimbare LED-lamp, dan kunt u dat hierboven bij aanschaf van uw product kiezen . De fabrikant raadt het gebruik van alleen LED-lampen aan om oververhitting van de lamp te voorkomen.



Vind hier meer inspiratie www.sectodesign.fi