Creme witte Secto Design Secto Atto 5000 Hanglamp Naturel

880,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Misterdesign.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Berk Bruin Creme wit

Gratis verzonden
Bezorgd door Eigen bezorgdienst

Over Creme witte Secto Design Secto Atto 5000 Hanglamp Naturel

Ontwerp: Seppo Secto

Concept: Secto Atto 5000 Berk - Een prachtige hanglamp van de Finse Secto, die handgemaakte gedetailleerde houten lampen maakt van Fins berkenhout. De prachtige hanglamp Secto Atto is verkrijgbaar in vier varianten: wit, zwart, berken en walnoot. De lamp, met zijn prachtige berkenhout , is gemaakt met groot respect voor de Scandinavische boomsoorten en met grote interesse voor timmerwerk met vakmanschap. Het Scandinavische simplistische ontwerp en het formaat maken hem perfect voor kleine ruimtes, want hoewel de lamp gedetailleerd is, heeft hij een eenvoudig ontwerp. De ronde vorm van de houten lamp zorgt met zijn grote opening voor een aangename hoeveelheid licht. Het voegt warmte en ziel toe aan de ruimte waarin het hangt, omdat het licht zich ook door de lamellen verspreidt. Secto Atto 5000 lampen werken ook zeer goed wanneer ze in combinatie boven een eettafel of boven een salontafel worden gehangen.

De Finse hoofdontwerper achter de Secto lampen is Seppo Koho, afgestudeerd in architectuur aan een Finse universiteit met een focus op toegepaste kunst. Tijdens zijn sollicitatiegesprek met Tuula Jusélius merkten deze twee al snel dat ze een goede chemie hebben en een gedeelde interesse op het gebied van design, en tijdens dit gesprek begon de innovatie achter Secto zoals het nu bekend is. Het relatief nieuwe merk Secto is zeer populair, niet alleen in Scandinavië, maar over de hele wereld.

De Secto lampen worden geproduceerd in Finland en zijn gemaakt van PEFC-gecertificeerd Fins berkenfineer van de hoogste kwaliteit. Secto legt in haar productieproces grote nadruk op duurzaamheid, waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan recycling en sortering tijdens de productie. Naast dat de Finse berk van hoge kwaliteit is, wordt hij lokaal geproduceerd, wat een korte transporttijd betekent.

Vind hier meer inspiratie www.sectodesign.fi