Konstsmide Houten Kerstkandelaar voor binnen - 7 kaarsen -2700K warm wit - Hout - 34 x 39 cm - kerstverlichting - IP20

19,99
5 Prijzen, De beste prijs bij Allekabels.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin Hout Warm Warm wit Wit

Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Konstsmide Houten Kerstkandelaar voor binnen - 7 kaarsen -2700K warm wit - Hout - 34 x 39 cm - kerstverlichting - IP20

Houten kerstkandelaar met 7 LED lampjes in warm witte lichtkleur  Op zoek naar dat echte nostalgische kerstgevoel? Dan kies je voor deze houten kandelaar. Generaties lang maakt deze kerstversiering al deel uit van een complete kerstdecoratie. In het geloof staat de 7-armige kandelaar voor leven en geloof. Tijdens de kerstdagen zorgen kandelaren bij het raam of op een schouw vooral voor warmte en gezelligheid. Geniet van het echte nostalgische kerstgevoel iedere keer dat je naar buiten kijkt. Met een kerstkandelaar laat je daarnaast ook aan alle mensen die voorbij lopen weten dat de kerstdagen bij jou echt zijn aangebroken.  Plaatsing  Een kandelaar plaats je natuurlijk niet alleen maar voor je raam. Traditioneel verdient deze kerstverlichting een plekje bij het raam, op de schouw of misschien wel naast je televisie. Deze kerstkandelaar kun je in ieder geval eenvoudig overal plaatsen doordat deze voorzien is van een extra lange voedingskabel van maar liefst 170 centimeter. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken of er wel een stroompunt in de buurt is. De kandelaar is voorzien van 7 LED lampjes die een sfeervol warm licht schijnen. Het armatuur is gemaakt van hout. Aan het 170 centimeter lange snoer zit een lichtschakelaar. Hiermee kun je de lampjes op de kandelaar eenvoudig aan -en uitzetten. De LED lampjes zijn vervangbaar, dit betekent dat je nog jarenlang kunt genieten van deze sfeervolle kerstverlichting.  Technische informatie 

  • IP20 waterdicht: Deze kandelaar is IP20 stof- en waterdicht. Dit betekent dat je de LED kandelaar alleen binnen kunt gebruiken. 
  • Materiaal: De LED kaarsenhouder is gemaakt van hout. Daarin zitten E10 lichtbronnen die wanneer nodig, vervangen kunnen worden. 
  • Verbruik: Deze kandelaar heeft een eurostekker met een lichtschakelaar eraan. De lampjes verbruiken 21 Watt. 
  • Lichtkleur: De LED kandelaar schijnt een warm wit licht van 2700K. 
Over konstsmide  Konstsmide is hèt merk wanneer je op zoek bent naar kerstverlichting. Dit bedrijf maakt al sinds 1947 kerstverlichting in allerlei vormen en maten. Meer dan 60 jaar doorontwikkeling van kerstverlichting zorgt ervoor dat wanneer je kiest voor Konstsmide, je kiest voor kwaliteit. Een van de unieke voordelen van Konstsmide is dat ze alle producten voorzien van een extra lange stroomkabel. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de plaatsing van de producten.