Konstsmide 6361-820 LED-boommantel Energielabel: G (A - G) Aantal lampen 200 LED Barnsteen Verlichte lengte: 2.4 m

49,40 32,95
5 Prijzen, De beste prijs bij Into-led.com


Over Konstsmide 6361-820 LED-boommantel Energielabel: G (A - G) Aantal lampen 200 LED Barnsteen Verlichte lengte: 2.4 m

2.4m LED Lichtmantel met 200 amberkleurige LEDs voor binnen Ook zo'n hekel aan het uit elkaar halen van de verstrikte kerstlampjes? Konstsmide heeft de oplossing! Een lichtmantel met LED lampjes. Zo wordt het optuigen van je kerstboom een fluitje van een cent!   Hoe gebruik je de lichtmantel?  Het enige wat je hoeft te doen is de kroon over de kerstboom te hangen en de verlichting hangt.  Deze lichtmantel bedekt je kerstboom tot een lengte van maar liefst 2.4 meter met 200 amberkleurige led lampjes. De kerstboomverlichting beschikt over 5 strengen die elk beschikken over 40 kerstlampjes. Hierdoor zit er slechts 6 cm tussen ieder kerstlampje waardoor je kerstboom sfeervol verlicht wordt. De afzonderlijke banen zijn gemakkelijk om de takken van een kerstboom te vouwen waardoor je net als bij een gewoon lichtsnoer zelf de lampjes kunt schikken naar wens.  Technische gegevens 

  • IP20 waterdicht: De lichtmantel is alleen binnen te gebruiken. Zowel de LED lampjes als de transformator zijn IP20 waterproof.  
  • Lange voedingskabel: Dit lichtsnoer heeft een voedingskabel van 5 meter. Je kunt je kerstboom dus neerzetten waar je wilt. 
  • 2.4 meter lichtsnoeren: De strengen met LED lampjes zijn elk 2,4 meter lang. 
  • Afstand tussen lampjes: de afstand tussen de lampjes bedraagt 6 cm. Je kunt de lampjes om de takken heen draperen en je kerstboom ziet er vol uit. 
  • 2200K Lichtkleur: De lampjes schijnen een warmwit licht. 
  • Verbruik: Deze LED kerstboomverlichting verbruikt 6 Watt. 
Topkwaliteit van Konstsmide  Deze lichtmantel is van het Zweedse merk Konstsmide. Dit bedrijf maakt al 40 jaar de mooiste en beste kerst accessoires en verlichting. Kies je voor kerstverlichting van Konstsmide? Dan kies je voor ervaring, vakmanschap en kwaliteit. Hierdoor weet je zeker dat jij en je dierbaren nog jarenlang van deze prachtige kerstverlichting kunnen genieten. 

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: