Konstsmide 3696-507 Mini-lichtketting Buiten Energielabel: A (A++ - E) werkt op het lichtnet 80 LED Bont Verlichte lengte: 6.32 m

31,40 20,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Into-led.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Gekleurde Gekleurde verlichting Zwart

Over Konstsmide 3696-507 Mini-lichtketting Buiten Energielabel: A (A++ - E) werkt op het lichtnet 80 LED Bont Verlichte lengte: 6.32 m

Dit energiezuinige verlichtingsnoer met globe LEDs van Konstsmide brengt een feestelijke sfeer in of rond je woonplek. Het sfeervolle snoer is geschikt om een binnen- of buitenkerstboom mee te decoreren maar met dit snoer kun je ook je interieur fantastisch decoreren en gezellig verlichten. Ook geschikt als partyverlichting door het hele jaar heen!

Het mooi afgewerkte snoer heeft multicolor globe LED bolletjes, geschikt voor zowel binnen als buiten. Leg dit snoer eens uit op een schaal of in een glazen vaas! Met behulp van tie ribs decoreer je buitenobjekten en glasoppervlaktes bijv. ramen, tuindeuren of schuifpui kun je verlichten met behulp van zuignappen of kabelklemmetjes. Het weerkaatsende licht geeft dan een extra sfeervol effect.

Konstsmide 3696-507 artikelinformatie
De kabelkleur is zwart waardoor de kabel niet storend opvalt. De LED lichtbronnen zijn extreem energiezuinig en duurzaam en daarom niet verwisselbaar. Dit is vanwege de lange levensduur niet nodig. Laatste lampje is einde snoer, dus eenvoudig te verwerken.

De transformator kan zowel binnen als buiten worden aangesloten. Het snoer is niet verlengbaar. Vermogen van dit snoer is 80x 0.06W, 24V. Het snoer is Semko Intertek goedgekeurd.

Geschikt voor binnen en buiten.

Lampjes en kleur
Aantal lampjes: 80
Vervangbare lampjes: nee
Kleur lampjes: Multi
Kleur snoer: Zwart

Afmetingen van de verlichting
Lengte snoer met verlichting: 6.32 meter
Lengte aansluitsnoer: 5 meter
Totale snoerlengte: 11.32 meter
Ruimte tussen de lampjes: 8 centimeter

Voeding
Transformator 24V

Konstsmide voordelen/Kenmerken
-Degelijke uitvoering: bovengemiddelde kabeldikte, voorkomt oververhitting
- Hoge trek- en wring belasting door goede technische constructie
- Goede kwaliteit LED lichtbronnen
- Zeer energiezuinig en lange levensduur
- Duurzaam: gebruik milieuvriendelijke, recyclebare en brandvertragende materialen
- Semko-Intertek elektrisch keurmerk op technische constructie en veiligheid voor de consument
- Sociale arbeidsomstandigheden in produktiefaciliteiten: SA-8000 gecertificeerd



Over het merk Konstsmide
Konstsmide (est Gnosjo 1942, Zweden) is een trendsettend Zweeds merk in kerstverlichting dat zich al generaties lang specialiseert in elektrische kerstverlichting met een hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaard. Belangrijke kernwaarden voor Konstsmide zijn: aandacht voor traditie en detail in onze producten met respect voor de gebruiker en de leefomgeving. We werken permanent aan verbetering en innovatie van onze duurzame, sfeervolle (LED) kerstverlichtingsartikelen voor binnen- en buitengebruik. We doen daarbij geen concessies aan toegepaste materialen en een gebruiksvriendelijke uitvoering. Al onze elektrische artikelen hebben een EU gecertifciceerd elektrotechnisch keurmerk: een permanente garantie voor degelijke constructie en optimale veiligheid van onze producten. Onze artikelen worden geproduceerd onder sociale arbeidsomstandigheden die in onze produktielokaties zijn geborgd met een SA-8000 certificaat.

Garantie:
24 maanden

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: