Witte Konstsmide 6116 - Snoerverlichting - 15 lamps LED acryl snoer 3 sneeuwvlokken - 60cm - 24V - voor binnen - koelwit

24,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Allekabels.nl


Categorieën:

Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Konstsmide 6116 - Snoerverlichting - 15 lamps LED acryl snoer 3 sneeuwvlokken - 60cm - 24V - voor binnen - koelwit

Prachtige set van 3 koelwitte acrylsneeuwvlokken van firma Konstsmide. Natuurlijk voorzien van koelwitte ledjes om zo de natuurlijke kleur van sneeuw te benadrukken. Zowel de transparante kabel, als het acrylglas weerkaatsen de verlichting nog eens extra. Een mooi afgewerkt snoer dat zowel voor het raam als aan de muur de winterperiode van sneeuw en ijs uitbeeldt.

Konstsmide 6116-203 artikelinformatie
Dit lichtsnoer telt 3 acrylwitte sneeuwvlokken, afhangend van groot naar klein. De breedste is 21 centimeter, de kleinste 13 centimeter. De kabel is neutraal transparant. De 15 LED´s zijn koelwit getint en hebben een zeer laag energieverbruik, zijn zeer duurzaam en daarom niet vervangbaar. De transformator mag alleen binnen worden aangesloten. Het snoer is niet verlengbaar. Vermogen van dit snoer is 15x 0.06W, 24V. Het snoer is Semko Intertek goedgekeurd.

Uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis.

Lampjes en kleur
Aantal lampjes: 15
Vervangbare lampjes: nee
Kleur lampjes: Koel wit
Kleur snoer: Transparant

Afmetingen van de verlichting
Lengte snoer met verlichting: 60 centimeter
Lengte aansluitsnoer: 5 meter
Totale snoerlengte: 5.6 meter
Voeding
Transformator 24V

Konstsmide voordelen/Kenmerken
-Degelijke uitvoering: bovengemiddelde kabeldikte, voorkomt oververhitting
- Hoge trek- en wring belasting door goede technische constructie
- Goede kwaliteit LED lampjes
- Zeer energiezuinig
- Duurzaam: gebruik milieuvriendelijke, recyclebare en brandvertragende materialen
- Semko-Intertek elektrisch keurmerk op technische constructie en veiligheid voor de consument
- Sociale arbeidsomstandigheden in produktiefaciliteiten: SA-8000 gecertificeerd



Over het merk Konstsmide
Konstsmide (est Gnosjo 1942, Zweden) is een trendsettend Zweeds merk in kerstverlichting dat zich al generaties lang specialiseert in elektrische kerstverlichting met een hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaard. Belangrijke kernwaarden voor Konstsmide zijn: aandacht voor traditie en detail in onze producten met respect voor de gebruiker en de leefomgeving. We werken permanent aan verbetering en innovatie van onze duurzame, sfeervolle (LED) kerstverlichtingsartikelen voor binnen- en buitengebruik. We doen daarbij geen concessies aan toegepaste materialen en een gebruiksvriendelijke uitvoering. Al onze elektrische artikelen hebben een EU gecertifciceerd elektrotechnisch keurmerk: een permanente garantie voor degelijke constructie en optimale veiligheid van onze producten. Onze artikelen worden geproduceerd onder sociale arbeidsomstandigheden die in onze produktielokaties zijn geborgd met een SA-8000 certificaat.

Garantie:
24 maanden