Groene Konstsmide 4 meter kerstverlichting 100 LEDs met 5 meter voedingskabel 8 lichtstanden en geheugenfunctie voor buiten (IP44)

14,90 9,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Into-led.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Wit

Over Groene Konstsmide 4 meter kerstverlichting 100 LEDs met 5 meter voedingskabel 8 lichtstanden en geheugenfunctie voor buiten (IP44)

4 meter lichtsnoer met 100 warm witte micro LEDs voor binnen en buiten  Op zoek naar LED kerstverlichting, die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken? Dan is dit lichtsnoer van het bekende Zweedse merk Konstsmide iets voor jou. De kerstverlichting bevat 100 warm witte LEDs, die op 4 centimeter afstand zitten van elkaar, over een afstand van 3,96 meter.  Maak de koude dagen warmer  Wanneer het buiten donker is en de winterdagen naderen, zie je langzaam maar zeker de straten oplichten. Her en der ontstaan de eerste verlichte vensterbanken en je ziet de kerstbomen verschijnen achter de ruiten. Begint het al te kriebelen om de kerstsfeer in huis te halen? Met ons ruime assortiment aan dieren, lichtsnoeren, sterren en lantaarns, is er altijd wel iets wat er bij je past. Binnen of buiten, subtiel of groots, aan jou de keuze.  Sfeervolle verlichting  Deze sfeervolle kerstverlichting heeft 100 extra warm witte LED lampjes. De lampjes kun je met de juiste dimmer (niet inbegrepen) ook dimmen. En doordat de kabel groen is, lijken de lichtjes in de boom bijna te zweven.   Geschikt voor binnen en buiten  Dit lichtsnoer kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De kerstverlichting is IP44 waterdicht. Let er wel op dat de transformator na een regenbui niet in een plas water blijft liggen. Dit kan kortsluiting veroorzaken.   Flexibele lange kabel  Dit lichtsnoer is gemakkelijk overal te plaatsen door de kabel van 5 meter. Je hoeft hierbij dus geen rekening te houden met een stopcontact dat in de buurt zit. Zo is er altijd wel een plekje rond het huis te vinden voor deze sfeermaker. Na het voedingssnoer van 5 meter, start de kerstverlichting van 100 lampjes, die op 4 centimeter afstand zitten van elkaar. De totale verlichte afstand is 3,96 meter. 

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: