Witte Konstsmide 6390 - Snoerverlichting - 90 lamps LED Cascade zilver 10 strengen diamant - 90 cm - 24V - voor binnen - warmwit

29,99
De beste prijs bij Allekabels.nl


Categorieën:

Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Konstsmide 6390 - Snoerverlichting - 90 lamps LED Cascade zilver 10 strengen diamant - 90 cm - 24V - voor binnen - warmwit

Een nieuwe trent in kerstverlichting, dit cascadesnoer, bestaand uit 10 strengen met totaal 90 LEDjes in transparante diamantjes omvat, geintegreerd in goudkleurig metaaldraad. Een snoer om eindeloos mee te combineren en decoreren. Drapeer de strengen van boven naar beneden in de kerstboom, ofwel plaats het snoer in een grote lantaarn. Ook op een sidetable, gedekte kersttafel, langs de gordijnen, om een spiegel, dit cascadesnoer brengt absoluut iets extra's in je huis. Het lichteffect van de warmwitte ledjes in de diamantjes wordt nog eens weerkaatst door het metaaldraad. Je creeert heel gemakkelijk een feestelijk effect in huis. Een prachtig nieuw artikel van firma Konstsmide, energiezuinig met een schitterende uitstraling.

Konstsmide 6390-190 artikelinformatie
Cascadesnoer van 10 (90 centimeter) lange strengen. Elke streng telt 9 geintegreerde warmwitte ledjes door transparante diamantjes omvat . De kabelkleur is goudkleurig waardoor deze de ledverlichting nog eens extra weerkaatst. De LED lichtbronnen zijn extreem energiezuinig en duurzaam en daarom niet verwisselbaar. Dit is vanwege de lange levensduur niet nodig. Het snoer is niet verlengbaar. Vermogen van dit snoer is 90 x 0.06W, 12V. Het snoer is Semko Intertek goedgekeurd.

Uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis.

Lampjes en kleur
Aantal lampjes: 90
Vervangbare lampjes: nee
Kleur lampjes: Warm wit
Kleur snoer: Goud

Afmetingen van de verlichting
Lengte snoer met verlichting: 10 x 90 centimeter
Lengte aansluitsnoer: 5 meter
Totale snoerlengte: 5.9 meter
Ruimte tussen de lampjes: 10 centimeter

Voeding
12V binnentrafo

Konstsmide voordelen/Kenmerken
-Degelijke uitvoering: bovengemiddelde kabeldikte, voorkomt oververhitting
- Hoge trek- en wring belasting door goede technische constructie
- Goede kwaliteit LED lichtbronnen
- Zeer energiezuinig en lange levensduur
- Duurzaam: gebruik milieuvriendelijke, recyclebare en brandvertragende materialen
- Semko-Intertek elektrisch keurmerk op technische constructie en veiligheid voor de consument
- Sociale arbeidsomstandigheden in produktiefaciliteiten: SA-8000 gecertificeerd



Over het merk Konstsmide
Konstsmide (est Gnosjo 1942, Zweden) is een trendsettend Zweeds merk in kerstverlichting dat zich al generaties lang specialiseert in elektrische kerstverlichting met een hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaard. Belangrijke kernwaarden voor Konstsmide zijn: aandacht voor traditie en detail in onze producten met respect voor de gebruiker en de leefomgeving. We werken permanent aan verbetering en innovatie van onze duurzame, sfeervolle (LED) kerstverlichtingsartikelen voor binnen- en buitengebruik. We doen daarbij geen concessies aan toegepaste materialen en een gebruiksvriendelijke uitvoering. Al onze elektrische artikelen hebben een EU gecertifciceerd elektrotechnisch keurmerk: een permanente garantie voor degelijke constructie en optimale veiligheid van onze producten. Onze artikelen worden geproduceerd onder sociale arbeidsomstandigheden die in onze produktielokaties zijn geborgd met een SA-8000 certificaat.

Garantie:
24 maanden