Zwarte Star Trading Luca LightingT-Connector Black Connect Xp/Led Extra

5,99
De beste prijs bij Allekabels.nl


Categorieën:

Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Star Trading Luca LightingT-Connector Black Connect Xp/Led Extra

Deze T-splitsing heeft 2 vertakkingen zodat je zowel links als rechts snoeren kan koppelen in de gewenste richting.

Jouw huis en tuin sprookjesachtig verlicht met het beste koppelbare verlichtingssysteem uit de Luca Lighting collectie. Luca Connect XP is al jaren een van de bestverkochte systemen. De kwaliteit spreekt voor zich; de lampjes zijn verwerkt op een zeer sterke rubberen kabel en er wordt 5 jaar garantie gegeven op de verlichting. Veiligheid en kwaliteit staat bovenaan, maar waar het om gaat is gebruiksgemak en sfeer!
De naam zegt het al, "koppelbare verlichting", de verschillende snoeren kunnen aan elkaar gekoppeld worden tot een lengte van maximaal 100 meter, echter begin altijd met een startset of een startkabel. Een startset of startkabel wordt direct aangesloten op een stopcontact met 220 V. Dit is een T-splitsing koppelstuk, dus extra koppelingen zijn makkelijk toe te voegen!

Met deze T-splitsing koppel je makkelijk snoeren voor in de boom, icicles voor langs de dakrand of schutting, netten voor rondom conifeer of buxus en ropelights voor langs het tuinpad. Het grootste voordeel is dat je voor al deze verschillende snoeren slechts 1 stopcontact nodig hebt! Luca Connect XP heeft alles om sfeer te brengen in en om het huis in tijdens de gezelligste avonden van het jaar.

Geschikt voor buiten

Lampjes en kleur
Vervangbare lampjes: Nee
Kleur snoer: Zwart

Garantie: 5 Jaar

Wetgeving & veiligheid:
Ons gehele verlichtingsassortiment voldoet aan de Europese Wetgeving voor Algemene Productveiligheid. Overige punten voor wat betreft de veiligheid:
- Lees de gebruiksaanwijzing en volg deze op
- Kerstverlichting die geschikt is voor buiten heeft de IP44 code of hoger
- Plaats kerstverlichting op een timer bij afwezigheid en ‘s nachts: hiermee bespaart u energie en dit is veiliger
- Kerstverlichting voorzien van een laagspanning transformator reduceren de gevaarlijke 230V spanning en zijn dus veel veiliger
- Sluit uw kerstverlichting bij voorkeur aan op een geaard stopcontact