Sunware Square Boodschappenkrat 24 Liter Groen/wit Kunststof 44x31,5x21cm

15,17
3 Prijzen, De beste prijs bij Massamarkt.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Wit

Over Sunware Square Boodschappenkrat 24 Liter Groen/wit Kunststof 44x31,5x21cm

Lekker boodschappen doen met de Square vouwkrat met 24L ruimte van Sunware. Een boodschappentas biedt vaak niet genoeg ruimte of ondersteuning voor je levensmiddelen. Toch zijn er nog heel wat meer toepassingen te bedenken voor deze kratten. Denk bijvoorbeeld aan gebruik op het sportveld voor ballen en bidons etc., op de camping, of op de boot!

De Square vouwkratten zijn stevig en laten zich compact opvouwen wanneer ze niet in gebruik zijn. Ideaal dus voor onderweg of voor de dagelijkse boodschappen! Hij is ook makkelijk voorop een fietsenrekje te plaatsen!

De twee handgrepen aan de zijkant zorgen dat deze krat makkelijk te tillen is. Tilt u hem liever met één hand? Ook dat is geen probleem vanwege het extra hengsel waarmee deze krat is uitgerust. Deze kratten zijn namelijk ook verkrijgbaar in de kleuren antraciet en blauw.

Deze koeltas is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de 24 liter vouwkratten van Sunware. Combineer een vouwkrat met een koeltas om je goederen gekoeld te kunnen bewaren. Dat is bijvoorbeeld handig als je net boodschappen hebt gedaan, gaat picknicken of een dagje naar het strand gaat.De koeltas is voorzien van een rits zodat hij goed afgesloten kan worden. De aluminium voering zorgt voor een extra koelend effect.

Materiaal:
Polypropyleen
Voorraad: