Beige Nusa Originals - Hanglamp Penida - Handgemaakt & Fairtrade - Grootte 55x20cm - Bohemien

78,50 54,95
De beste prijs bij NADUVI


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Naturelkleur

Over Beige Nusa Originals - Hanglamp Penida - Handgemaakt & Fairtrade - Grootte 55x20cm - Bohemien

Nusa Originals - Hanglamp Penida - Handgemaakt & Fairtrade - Grootte 55x20cm - Bohemien
Een goedgekozen lamp maakt uw woon- of hal helemaal af! Deze handgeweven lampenkap is gemaakt van natuurlijke materialen. Een uitstekende keuze in een tropical bohemien woonstijl of juist als eyecatcher in hal! De afmeting van deze langwerpige lamp is 55 centimeter hoog met een diameter van 20 centimeter. Het gebruikte materiaal is natuurlijk zeegras met ijzerdraad. Het betreft enkel de kap, zonder lichtbron. Dit ontwerp is daarmee makkelijk te combineren met zowel spaarlamp, halogeen of LED verlichting. Bohemien!

  • Elegant design
  • Praktisch & Stijlvol
  • Handgemaakt, natuurlijk en duurzaam product
  • Fraaie decoratie voor in de woonkamer of eetkamer
  • 100% Fairtrade. Met uw aankoop van deze Hanglamp Penida draagt u bij aan de verbetering van de werkgelegenheid en leefomstandigheden van de familiebedrijfjes in kleine Balinese dorpjes, vaak gesitueerd in de meer afgelegen delen van het eiland.
Waarom Nusa Originals? Nusa Originals is voortgekomen uit Original Asia, een reisorganisatie die zich specialiseert in individuele maatwerkreizen waarbij u het land van bestemming écht leert kennen! Door de jaren heen kwamen we talloze mooie producten tegen, vaak gemaakt door kleine familiebedrijfjes. Het idee voor een webshop werd zo geboren. Authentieke producten, ambachtelijk en duurzaam gemaakt. Van traditioneel tot modern. Altijd met een hoge kwaliteit en voornamelijk met natuurlijk materialen. De mensen ter plaatse ontvangen een eerlijke prijs voor hun producten en hiermee draagt u bij aan de verbetering van de leefomstandigheden en de economische vooruitgang in de meer afgelegen kampongs & dorpjes. Kortom, een win-win situatie voor iedereen!

N.B. Dit product is handgemaakt op Bali, dus ieder item is uniek. Houdt rekening met kleine variaties. Het betreft enkel de lampenkap, excl. fitting/lichtbron.