Umage EOS XXL Hanglamp - Ø110 cm - Wit - Losse lampenkap

1 309,- 1 234,05
4 Prijzen, De beste prijs bij vtwonen.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour binnen 30 dagen gratis retourzending
Bezorgd door PostNL

Over Umage EOS XXL Hanglamp - Ø110 cm - Wit - Losse lampenkap

Let op: bestellingen vandaag tot 17:00 uur besteld (m.u.v. zondag) worden nog altijd dezelfde dag verzonden. De genoemde levertijd heeft al rekening gehouden met eventuele vertragingen bij de pakketdiensten.

De EOS lampenkap heeft een prachtig en uniek Deens design. De lamp is in Scandinavië ontworpen door designer Soren Ravn Christensen. De prachtige gelaagde hanglamp geeft een sprankelend diffuus lichteffect. Hierdoor is de lamp ideaal te gebruiken als sfeermaker in de hal, woonkamer of slaapkamer. De lamp wordt geleverd in een ultra slimme en slanke design verpakking. De lamp is zeer eenvoudig te monteren, met de duidelijke instructiehandleiding is de hanglamp binnen een mum van tijd geïnstalleerd. De EOS lamp is verkrijgbaar in verschillende maten: micro, mini, medium, L, XL en XXL. Ook is de EOS lamp verkrijgbaar in verschillende kleuren: wit, lichtgrijs en lichtbruin.

Specificaties van de EOS lampenkap:
- Voorzien van een E27 fitting
- Maximaal wattage van de lamp:60W
- Gemaakt van ganzenveren
- Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen
- Gemakkelijk in elkaar te zetten
- Wat zit er in de doos: Lampenkap

Voordelen
- Gemakkelijk in elkaar te zetten
- Sfeermaker in je huis
- Geschikt als hang-,vloer- en tafellamp
- Natuurlijke materialen
- Ideaal om cadeau te geven door de meegeleverde cadeauverpakking
- Geeft een heel warm en mooi difuus licht

Onderhoud en verzorging
Je onderhoudt de lamp door af en toe de föhn er in de koude stand op te zetten - zo blaas je gemakkelijk het stof van de veren af en houdt je ze luchtig! Hiermee kun je de ganzenveren ook opnieuw in model brengen. Op de lamp kan een lichtbron worden aangesloten met een E27-fitting.

Verander de sfeer van je interieur in een handomdraai!
Binnen het UMAGE concept kun je kiezen voor accessoires waarmee je de sfeer en uitstraling van je lamp kan aanpassen. Je kunt afhankelijk van de lamp bijvoorbeeld kiezen voor een tafellampvoet, vloerlampvoet of pendel in een andere kleur. In de specificaties is aangeven voor welke verlichtingsoplossingen de lamp geschikt is. Wanneer je meerdere lampen hebt kun je eindeloos variëren, zonder een nieuwe lamp te kopen.

Waarom kiezen voor UMAGE verlichting?!
Het merk UMAGE is een Deens bedrijf dat sinds 2008 de verlichtingsmarkt aan het veroveren is. De lampen van het merk blinken uit door het kenmerkende en unieke UMAGE design. De lampen zijn geproduceerd van de meest duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen. Uniek is ook dat de lampen worden geleverd in ultra slimme design verpakkingen. Hierdoor zijn de lampen niet alleen leuk om cadeau te doen, maar wordt in het logistieke proces ook rekening gehouden met het milieu. Leuk is ook dat een gedeelte van het assortiment met het juiste accessoire gebruikt kan worden voor meerdere verlichtingstoepassingen. Je kunt er ook voor kiezen je bestaande lamp met een accessoire een compleet andere look te geven. Je interieur aanpassen zonder een nieuwe lamp te kopen, dat is pas duurzaam!