Goal Zero 32005 Lighthouse Micro Flash Campinglamp LED 150 lm werkt op een accu 68 g Zwart, Geel

24,95 22,46
3 Prijzen, De beste prijs bij Bergfreunde NL


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit Zwart

Over Goal Zero 32005 Lighthouse Micro Flash Campinglamp LED 150 lm werkt op een accu 68 g Zwart, Geel

Goal Zero is een Amerikaanse merk, gespecialiseerd in een breed gamma van portable power oplossingen voor iedereen. Geinspireerd door hun humanitaire basis in de beginjaren van het bedrijf zijn de huidige producten ontwikkeld om slimme, draagbare power oplossingen voor iedereen, overal te ontwikkelen.

De kleinste Lighthouse in de Goal Zero Lighthouse serie: de Lighthouse Micro Lantern is de meest compacte verlichting voor onderweg. De Lighthouse Micro Flash is met verschillende modi: sfeervolle dimbare verlichting rondom van 135 lumen, plus een 120 lumen zaklamp functie. Hier bovenop is ie IPX6 weerbestendig en gemakkelijk te herladen via USB. De 'male' USB poort is direct zonder kabel met een oplader te gebruiken.
Kenmerken:
- 135 Lumen heldere verlichting
- Zaklamp functie
- Dimbare verlichting
- 7 tot 15 uur verlichting op volle sterkte
- Ingebouwde USB poort voor gemakkelijk opladen Waarom Goal Zero? Goal Zero gelooft in het teruggeven aan de samenleving en is al meer dan 12 jaar betrokken bij rampenbestrijding en humanitaire missies. We geven communities de kracht door toegang te bieden tot energie en verlichting op plaatsen waar het nodig is, en verbeteren zo de kwaliteit van leven van de mensen die daar wonen. Hun toewijding aan kwaliteit, veiligheid en het teruggeven aan de samenleving is de kern van alles wat we doen. Het plug-and-play-ecosysteem is een van hun belangrijkste kenmerken. Power stations, zonnepanelen en campingverlichting die gemakkelijk kunnen worden aangesloten en een op maat gemaakt energiesysteem creëren. Goal Zero biedt een scala aan innovatieve en milieuvriendelijke producten die zijn ontworpen om aan een energiebehoeften te voldoen op een manier die handig, betrouwbaar en duurzaam is. De producten zijn gebouwd om lang mee te gaan en hebben een slank en compact ontwerp waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in beperkte ruimtes. Zo gebruiken de Yeti Power-stations een aluminium chassis om duurzaamheid en levensduur te verbeteren. De plug-and-play-kabels en de app-gestuurde interface maken het gemakkelijk om het systeem te gebruiken en te controleren. 5 niveaus van veiligheid en ‘Tier 1’-batterijen zorgen voor optimale prestaties en betrouwbaarheid. Veiligheid staat voorop bij de producten. Bij Goal Zero zijn we toegewijd om de best mogelijke klantenservice en ondersteuning te bieden. We bieden een premium garantie op alle producten en reparatiediensten om ervoor te zorgen dat Goal Zero-gebruikers jarenlang van hun producten kunnen genieten.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: