Witte Grundig Aromadiffuser en lamp - kleurveranderend - met timer en USB-kabel

25,95 18,39
De beste prijs bij Voordeeldrogisterij.nl


Merk:

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Grundig Aromadiffuser en lamp - kleurveranderend - met timer en USB-kabel

Hou je van een fris huis met een lekkere geur? Dan is een aromadiffuser ideaal. Met slechts een paar druppels etherische olie verspreidt een diffuser namelijk geur via verneveling. Zo geniet je van de voordelen die aromatherapie kan bieden. Afhankelijk van de geur, werkt de geurverspreider ontspannend of juist verkwikkend. Geuren met lavendel en sinaasappel kunnen stress verminderen. Met toevoeging van bijvoorbeeld eucalyptus, lemongrass of tea tree olie kan een vernevelaar verlichting geven aan verkoudheidsklachten. Kortom, je kiest zelf het gewenste effect. Deze diffuser combineert aromatherapie bovendien met sfeerverlichting, die je aan of uit kan zetten. Zo heb je 2 producten ineen: een vernevelaar en een sfeerlamp. De LED-lamp verandert langzaam van kleur als je wil. Geef je de voorkeur aan 1 kleur verlichting, dan kun je daar ook voor kiezen. Deze diffuser heeft bovendien een timer, die je kan instellen op 1 uur, 3 uur of 6 uur. Het apparaat schakelt vanzelf uit als het waterniveau te laag is.
Met zijn strakke ontwerp verdient deze diffuser een mooie plek in huis. Hij is gemaakt van wit kunststof met een zwarte basis waarin het bedieningspaneel zit. De hoogte is zo'n 22 cm en de doorsnede is circa 14 cm. Onderin zit het waterreservoir. De diffuser werkt via een USB-kabel (snoer inbegrepen, stekker niet). Let op: geurolie is niet inbegrepen.
Met deze aroma diffuser kun je de geur, sfeer en je welzijn verbeteren als je thuis bent, bijvoorbeeld in een slaapkamer, je woonkamer of juist een werkkamer. Dat kan natuurlijk net zo goed op kantoor, in vergaderruimtes, een wachtkamer, bespreekkamer, praktijk of bij een balie. Productdetails

  • Voltage: DC 5V≧ 800Ma
  • Vermogen: 4-5W
  • Kabellengte: 1m
  • Timer: 1 uur/3 uur/6 uur
  • Bedieningsruimte: circa 10 tot 13m2