Light depot - LED lamp Candle E14 5,7W 470Lm 2700K dimbaar - warmwit - Outlet

5,78
2 Prijzen, De beste prijs bij Lightdepot.nl


Over Light depot - LED lamp Candle E14 5,7W 470Lm 2700K dimbaar - warmwit - Outlet

Een kaarslamp zoals E14 led 5,7W HELDER biedt dimbaar sfeerlicht en past uitstekend in een fraaie moderne kroonluchter, hippe tafellamp of strakke vloerlamp. De kaars lichtbron is zowel praktisch als decoratief. Met name vanuit kleine lampenkappen en klemkapjes op een kroonluchter zorgt dimbaar licht voor een intieme sfeer. led lichtbronnen zijn veel efficiënter dan gloeilampen. Gloeilampen zijn dan wel goedkoper, ze verspillen onnodig veel stroom en hebben een laag rendement. Een zuinige lamp zoals deze led kaarslamp helder E14 5,7 watt warmwit verbruikt 85% minder stroom en er komen daardoor veel minder broeikasgassen vrij. Het rendement bij gewone gloeilampen is 5-10 %, wat wil zeggen dat bij een 100 watt lampje slechts 5-10 watt wordt omgezet in licht. Stap over op energiezuinige led verlichting en profiteer van een hoog rendement en een laag stroomverbruik. De huidige gloeilampen, spaarlampen en halogeenlampen zijn vervangbaar door led lampen. Ze verbruiken ongeveer de helft van spaarlampen, dus elke lamp betaalt zichzelf snel terug. Lampen met energielabel A+ en A++ zijn het zuinigst.

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Waar ga je de lichtbron voor gebruiken en welke kleur licht heeft jouw voorkeur? En welke vorm kun je het beste kiezen? De vorm van de lamp bepaalt hoe de lichtstraal is. Een peervormige lamp heeft een bredere lichtstraal tot maximaal 260 graden. Bol, kaars en globe lichtbronnen hebben een lichtstraal tussen de 100 en 260 graden en worden het meest toegepast bij decoratieve sfeerverlichting. Kaarslampjes zijn te gebruiken in diverse hanglampen zoals kroonluchters, schemerlampen of vloerlampen. GU spots geven vooral gericht licht tot ongeveer 60 graden. Tip: kies matte lampjes voor in de kinderkamer. Het licht is minder verblindend en prettiger voor de ogen.

Deze home sweet home led lichtbron is een kaarslamp met een kleine E14 fitting. De lamp heeft een dunne schroeffitting met een fittingdoorsnede van 14 mm. Met zijn energielabel A+ verbruikt hij slechts 5,7 watt en geeft met 470 lumen de hoeveelheid licht dat vergelijkbaar is met een 40 watt gloeilampje. De levensduur van dit lampje is maar liefst 15.000 uur. Dankzij zijn warm witte kleurtemperatuur van 2700 Kelvin kun je een sfeervolle ambiance creëren in o.a. je woonkamer, slaapkamer, hal en keuken. De led lamp helder E14 5,7 watt warmwit is met IP waarde IP20 geschikt voor droge ruimtes binnenshuis. Met zijn looks is hij uitermate geschikt voor trendy hanglampen zoals moderne kroonluchters en meerarmige vloerlampen. De lamp is dimbaar, 10,3 cm hoog en heeft een doorsnede van 3,5 cm.

Waarom kiezen voor led kwaliteitslichtbronnen van home sweet home?

Betrouwbaar: led lichtbronnen van home sweet home beschikken over een erkend en onafhankelijk DEKRA keurmerk. Je koopt led lichtbronnen die voldoen aan optimale kwaliteits- en veiligheidseisen.

Energiezuinig: de lampen hebben een laag voltage (de meeste tot ca. 10 watt per led) en zijn uiterst energiezuinig ten opzichte van gloeilampen en halogeenlampen. Het voordeel loopt zelfs op tot 80 euro per led.

Hoge lichtopbrengst: in vergelijking met conventionele verlichting. Om verschillende verlichting te vergelijken dien je te kijken naar Lumen i.p.v. watt. Bij een led lamp wordt enkel het watt vermogen aangeduid ter vergelijking met het vermogen van een gloeilamp. Een led lamp van 6 watt is bijvoorbeeld vergelijkbaar met een gloeilamp van 40 watt.

Vervangbaar: led lampen zijn direct vervangbaar en verkrijgbaar in dezelfde fittingen (E27, E14 en GU10) als traditionele lampen.

Recyclebaar: de lampen hebben slechts enkele componenten die aan slijtage onderhevig zijn en die uitsluitend vervangen kunnen worden. Het glas is gemaakt van recyclebaar slagvast polycarbonaat.

Milieuvriendelijk: de lamp bevat geen kwikzilver, verbruikt 85% minder energie en gaat tot 50 keer langer mee dan de gloeilamp. Wij raden je aan om contact op te nemen met de gemeente voor een verantwoorde afvalhantering.

Kostenbesparend: de led lamp verbruikt veel minder stroom dan de gloeilamp en daardoor bespaar je jaarlijks op de elektriciteitskosten.

Koop je lichtbronnen bij Besselinklicht.nl dan worden ze Gratis Thuisbezorgd inclusief 2 jaar garantie.