Klemko Venice XPG LED inbouwspot aluminium warmwit 2,5W 876642

18,45
4 Prijzen, De beste prijs bij Badkamerwinkel.nl


Merk:
Klemko,   Lumiko
Categorieën:

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst

Over Klemko Venice XPG LED inbouwspot aluminium warmwit 2,5W 876642

Lumiko spotschijnwerper rond Luxor armatuur spot inb
De Lumiko spotschijnwerper is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige armatuur spot. Deze inbouwspot heeft een diameter van 44 mm en een inbouwhoogtediepte van 27 mm, waardoor hij gemakkelijk in te bouwen is in verschillende ruimtes. De spotschijnwerper heeft een mediumstralende stralingshoek van 21-40 graden en een symmetrische lichtverdeling, waardoor hij een gelijkmatige verlichting biedt.

Traploos regelbare lichtstroom
De Lumiko spotschijnwerper heeft een effectieve lichtstroom van 180 lm volgens IEC 62722-2-1 en is traploos regelbaar, waardoor je de lichtintensiteit naar wens kunt aanpassen. De kleurtemperatuur van de spotschijnwerper is 3000 K, wat zorgt voor een warm witte lichtkleur. De kleurweergave-index van 80-89 zorgt ervoor dat kleuren natuurgetrouw worden weergegeven.

Compatibel met smart home systemen
De Lumiko spotschijnwerper is compatibel met Apple HomeKit, Google Assistant en Amazon Alexa, waardoor je hem gemakkelijk kunt integreren in je smart home systeem. De spotschijnwerper is ook dimbaar via Dali-2 en heeft een constante lichtstroom regeling, waardoor je altijd verzekerd bent van een stabiele lichtopbrengst. De LED regeling stroomgestuurd voorschakelapparaat is niet inbegrepen, maar kan wel worden vervangen indien nodig.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl