Wavin Wadal lijmfitting met 2 aansluitingen, PVC, aansluiting 1 lijmmof, sok

6,29 4,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Sanitairwinkel.nl


Merk:
Categorieën:

Over Wavin Wadal lijmfitting met 2 aansluitingen, PVC, aansluiting 1 lijmmof, sok

Wavin Wadal lijmfitting met 2 aansluitingen PVC aansluiting 1 lijmmof sok
De Wavin Wadal lijmfitting met 2 aansluitingen PVC aansluiting 1 lijmmof sok is een hoogwaardige PVC fitting die geschikt is voor verschillende toepassingen. Hieronder vind je enkele belangrijke kenmerken van deze fitting:

  • Hoogwaardig PVC materiaal: De aansluitingen zijn gemaakt van duurzaam polyvinylchloride (PVC) materiaal van hoge kwaliteit, wat zorgt voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties.
  • Geschikt voor verschillende toepassingen: Deze fitting is geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder waterleidingen, afvoerleidingen en meer.
  • Eenvoudig te installeren: De fitting is eenvoudig te installeren dankzij de lijmmof sok aansluitingen. Hierdoor kun je de fitting snel en gemakkelijk op de gewenste plaats bevestigen.

De Wavin Wadal lijmfitting met 2 aansluitingen PVC aansluiting 1 lijmmof sok is een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige PVC fitting voor verschillende toepassingen. Bestel hem vandaag nog en profiteer van de vele voordelen die deze fitting te bieden heeft!

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl