Creme witte Highlight Lamp LED XXL Wokkel 20x38 cm 6W 150 LM 2200K DIM Gold

69,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Lamponline.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Beige Creme wit Geel

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Creme witte Highlight Lamp LED XXL Wokkel 20x38 cm 6W 150 LM 2200K DIM Gold

LED lichtbron XXL wokkel 6W amber
\nLED lichtbron XXL wokkel 6W amber is een echte eyecatcher voor in je interieur! Deze super gave XXL filament LED lamp bevat een E27 fitting en heeft een lichtopbrengst van 6 watt. (2200k) Door de kleurtemperatuur van 2200k heeft het veel weg van sfeerlicht. De xxl lichtbronnen komen erg goed tot z’n recht in grote ruimtes zoals bijvoorbeeld restaurants of cafés maar staan ook zeker prachtig in een pendel boven uw tafel. Ook zijn ze erg leuk om bijvoorbeeld in een groepje bij elkaar te hangen! Deze stoere lichtbron is ontworpen met een LED gloeidraad welke doet denken aan de draad in de traditionele kooldraadlampen. Hierdoor is deze lamp zowel geschikt voor gebruik als basis verlichting maar ook zeker als decoratie. De kleur geeft de lamp een nog gezelligere uitstraling. Hierdoor is hij dan ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld armaturen waarbij de lichtbron goed te zien is. Deze mooie lichtbronnen zijn leverbaar in meerdere modellen en wattages. Het grote voordeel van filament LED lampen is een bijzonder laag verbruik en een zeer lange levensduur. Kortom een ontzettende mooie vervanger voor de ouderwetse gloeilamp.
\n
\nDe collectie lichtbronnen van Meer met Sfeer bestaat uit verschillende modellen en kleuren LED verlichting, waardoor je gemakkelijk voor elke sfeer en gelegenheid gemakkelijk de juiste lichtbron kunt vinden!
\nCreëer meer sfeer met lichtbronnen!
\nHoe mooi de lamp ook is, zonder de juiste lichtbron ben je eigenlijk nergens. Waar veel mensen de meeste aandacht besteden aan het armatuur, is het soort lichtbron waarmee je de lamp combineert misschien wel het belangrijkst. De lichtbron kan namelijk veel invloed hebben op de sfeer van je verlichting. De fitting en het soort lichtbron zijn niet de enige dingen waarop je moet letten. Ze komen namelijk ook in allerlei vormen. Welke vorm jij het best kunt kiezen, is een kwestie van smaak én afhankelijk van de lamp die je hebt. Ook voor glassoort is van alles mogelijk. Amber zorgt bijvoorbeeld voor een warmer licht terwijl wit glas zorgt voor diffuus licht dat minder fel is. Steeds populairder is de lichtbron met zichtbaar gloeidraad. Welke erg goed te combineren zijn met de armaturen waarbij de lichtbron goed zichtbaar is. Kortom licht kan je interieur maken of breken. Te fel licht geeft je kamer een kille uitstraling, te weinig licht ontneemt het overzicht. Voor een sfeervolle, praktische leefomgeving pas je de lichtbronnen aan op de kamer. Zo kun je in de keuken en badkamer het beste kiezen voor een heldere, witte lichtbron, terwijl de slaapkamer nog sfeervoller lijkt in warm geel licht. Wil jij jouw huis graag in een nieuw licht zien? Met de verschillende soorten lichtbronnen van Meer met Sfeer creëer je overal in huis de perfecte sfeer.

Maat:
150,  20-cm,  XXL
Materiaal:
Glas
Voorraad: