TP-LINK LED-lamp (los) LB120 E27 10 W Warm-wit, Neutraal wit, Koud-wit

44,99 32,99
7 Prijzen, De beste prijs bij Alternate.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en DHL

Over TP-LINK LED-lamp (los) LB120 E27 10 W Warm-wit, Neutraal wit, Koud-wit

De TP-Link LB120 is een slimme wifi LED-lamp met afstembaar wit licht en geeft jou de mogelijkheid de verlichting in te stellen naar jouw wensen.


Beheer op afstand
Verbind de LB120 met je draadloze thuisnetwerk en beheer je licht overal vanuit de Kasa app. Kasa zorgt ervoor dat je jouw lampen kunt beheren vanaf je smartphone of tablet, inclusief de helderheid aanpassen, schema's en scene's instellen en het energieverbruik bijhouden.


Stel zelf je verlichting af
Met de aanpasbare helderheid en afstembaar witte temperatuur kun je de LB120 eenvoudig instellen op jouw stemming. Helder daglicht creërt mooie en energieke verlichting, de zachte en ontspannende wittinten creëren gezeligheid.


Bespaar energie met de LED lamp
Verminder het energieverbruik tot maximaal 80% zonder het verlies van helderheid of kwaliteit. Dit in vergelijking met een 60W gloeilamp.


Geniet van je gemoedsrust
Stel naar wens een schema in voor de LB110 en laat deze in- en uitschakelen op verschillende tijden. Ze kunnen zelfs automatisch aangepast worden op de tijden van zonsondergang en zonsopgang zodat ze aan gaan wanneer het donker wordt en uit gaan wanneer de zon op komt.


Pas aan en stel scenarios in
Slimme wifi lampen kunnen beheer worden in een groep en je favoriete instellingen kunnen opgeslagen worden als beschikbare Kasa scenarios.


Wakker worden met zonsopgang
Circadian Modus stemt de verlichting automatisch af aan het tijdstip van de dag door de helderheid en de warmte aan te passen wanneer de zon op komt of onder gaat. Wordt fris wakker en val rustig in slaap met natuurlijke verlichting.

Afwezigheidsmodus
Verbeter je huisbeveiliging wanneer je er niet bent door de lampen in en uit te schakelen op verschillende tijden, zodat je de impressie wekt dat je thuis bent.

Compatibel met Android, iOS en Amazon Alexa
De LB110 kan samen gebruikt worden met Amazon Echo, Dot, Tap en andere ondersteunde apparaten voor stembeheer en de gratis Kasa app laat jouw je slimme wifi lampen beheren vanaf elk Android (4.1 en hoger) of iOS (iOS 8 en hoger) apparaat.

Materiaal:
Plastic
Voorraad: