Netatmo Healthy Home Coach, indoor climat monitor

99,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Alternate.nl


Merk:
Kleur:
Goudkleurig rose goud Roze Goud

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en DHL

Over Netatmo Healthy Home Coach, indoor climat monitor

Ontdek hoe je gemakkelijk een gezonder huis creëert

Of het nu gaat om het ideale geluidsniveau voor een goede nachtrust of de juiste luchtvochtigheid voor een kind met astma, de Healthy Home Coach meet wat belangrijk is, licht potentiële problemen uit en vertelt je hoe je deze kan oplossen.

Netatmo Healthy Home Coach meet de belangrijke onderdelen van jouw huis en waarschuwt je als er iets verbeterd moet worden. Luchtkwaliteit, luchtvochtigheid, temperatuur, geluid ... je weet met de Netatmo Heatlhy Home Coach precies hoe gezond jouw kamers zijn.
Dankzij de eenvoudige app weet je in een oogopslag of je huis gezond is of niet. Je krijgt meldingen als iets moet worden verbeterd en advies over wat je kunt doen voor een gezonder huis.

Waarom is dat belangrijk?

Luchtkwaliteit
We brengen 80% van de tijd binnen door, en veel van die tijd is thuis. De lucht die je daar inademt, heeft invloed op de gezondheid van je hele gezin.
Een slecht geventileerde kamer leidt tot hoge luchtvervuiling binnenshuis. Het verlaagt ook sterk je concentratievermogen, wat bijvboorbeeld belangrijk is als jouw tieners hun huiswerk doen of studeren voor examens.
Healthy Home Coach stuurt je meldingen zodat je nooit meer vergeet een kamer te ventileren.

Vochtigheid
Droge lucht kan jeuk veroorzaken. Door vochtige lucht kunnen er schimmels groeien. En vochtniveaus kunnen een enorme rol spelen bij het aanpakken van astma en allergieën. Vind de balans die het beste werkt voor elke kamer van je huis.

Temperatuur
Healthy Home Coach adviseert je over de exacte temperatuur in de kamer.

Geluid
Een verstoorde slaap wordt vaak veroorzaakt door geluiden waarvan je niet wist dat je ze hoorde. Controleer de gegevensgeschiedenis van de slaaptijd van je gezin en krijg inzicht in hoe jij hun slaap kunt verbeteren.

Toegang op afstand
Log in via onze app en krijg overal toegang tot het binnenklimaat van je huis.

Gemakkelijk in gebruik
Met een tikje op de bovenkant, gaat de Healthy Home Coach aan en geeft je onmiddellijk inzicht in de gezondheid van jouw huis.

Gemakkelijk uit te breiden
Controleer je huis beter door een Healthy Home Coach te plaatsen in elke kamer die belangrijk is in jou gezinsleven.