Netatmo slimme indoor luchtkwaliteit monitor, roze

99,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Wehkamp.nl


Merk:
Kleur:
Roze Goudkleurig rose goud Goud

Verzendkosten € 5,95
Op werkdagen voor 23:00 besteld morgen in huis, voor 12:00 uur vanavond al!
Retour Gratis retour binnen 14 dagen
Bezorgd door DHL

Over Netatmo slimme indoor luchtkwaliteit monitor, roze

Deze luchtkwaliteitmonitor meet de luchtvochtigheid, luchtkwaliteit, geluid en temperatuur. Gebruikers krijgen in één keer op hun smartphone te zien of het klimaat in huis gezond is of niet. Een uur, een dag, een week, een maand, een jaar of zelfs nog langer! Ga naar het overzicht voor de meetgegevens en analyseer wat de impact van bepaalde activiteiten op de woonomgeving is. Maak van goede gewoontes een vast gebruik om het welzijn te verhogen. Er kunnen meerdere slimme indoor luchtkwaliteitmonitors met elkaar verbonden worden om het klimaat in alle kamers te controleren in de app. Controleer het klimaat in huis beter door een monitor te plaatsen in elke kamer die belangrijk is in het gezinsleven. Log in via de app en krijg via wifi of een andere internetverbinding overal toegang tot het binnenklimaat in huis.
Luchtvochtigheid
Voorkom dat het in huis te vochtig wordt, want door vochtige lucht kunnen er schimmels groeien. Toch mag de lucht ook weer niet te droog worden, omdat droge lucht jeuk kan veroorzaken. Vochtniveaus kunnen een enorme rol spelen bij het aanpakken van astma en allergieën. Vind de balans die het beste werkt voor elke kamer in huis.
Luchtkwaliteit
Leer hoe de binnenluchtvervuiling verminderd kan worden. Een slecht geventileerde kamer leidt tot hoge luchtvervuiling binnenshuis. Het verlaagt ook het concentratievermogen sterk. Dit is erg nadelig als tieners hun huiswerk doen of studeren voor examens.
Geluid
Controleer het geluidsniveau voor een goede nachtrust. Een verstoorde slaap wordt vaak veroorzaakt door geluiden waarvan iemand zelf niet wist dat diegene ze hoorde. Controleer de gegevensgeschiedenis van de slaaptijd van het gezin en krijg inzicht in hoe de slaap verbeterd kan worden.
Temperatuur
Zorg ervoor dat de temperatuur goed is, dag en nacht. Baby's en peuters kunnen hun lichaamstemperatuur nog niet goed reguleren. Een kamer die voor een volwassene precies goed aanvoelt, kan te warm voor ze zijn. Ze kunnen helemaal zweterig wakker worden na een dutje, terwijl de ouder zeker wist dat de kamertemperatuur aangenaam was. De monitor adviseert over de exacte temperatuur die een kind nodig heeft om zich goed te voelen.
De slimme indoor luchtkwaliteitmonitor van Netatmo geeft aan wat er in huis beter kan om een gezondere omgeving te creëren voor de baby, een kind met astma en de rest van het gezin. Iedereen wil een zo gezond mogelijk huis voor het gezin. De Netatmo-slimme indoor luchtkwaliteitmonitor laat zien hoe dit gerealiseerd kan worden. Of het nu gaat om het ideale geluidsniveau voor een goede nachtrust of de juiste luchtvochtigheid voor een kind met astma, deze monitor meet wat belangrijk is, licht potentiële problemen uit en vertelt hoe deze opgelost kunnen worden. Met een tikje op de bovenkant gaat de monitor aan en geeft deze onmiddellijk inzicht in de gezondheid in huis. De slimme indoor luchtkwaliteitmonitor is gestroomlijnd en elegant en past goed in elke binnenhuisinrichting.

Vestigings adres: Meeuwenlaan 2
Telefoonnummer: 038-8454545
KVK nummer: 27109571