Grijze HOFTRONIC Sienna - Veranda Inbouwspots 10x3W - 12 Volt - Complete Veranda Set - 2700K zeer warm wit - IP44 Waterdicht - Dimbare Inbouwspots met Afstandsbediening - Kantelbaar - 5mm diameter - 30mm inbouwdiepte voor badkamer en tuin

169,95
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Grijze HOFTRONIC Sienna - Veranda Inbouwspots 10x3W - 12 Volt - Complete Veranda Set - 2700K zeer warm wit - IP44 Waterdicht - Dimbare Inbouwspots met Afstandsbediening - Kantelbaar - 5mm diameter - 30mm inbouwdiepte voor badkamer en tuin

Complete Set Veranda verlichting 3W dimbare LED inbouwspots Sienna 2700K IP44 12 Volt - 10 Stuks Op zoek naar een zeer complete set om je veranda of badkamer te voorzien van verlichting? Dan kies je voor deze Sienna inbouwspots. De spotjes zijn gemaakt van onderhoudsvrij aluminium en eenvoudig te dimmen via de meegeleverde afstandsbediening. Ideaal voor wanneer je aan het ontspannen bent in de veranda of lekker in bad ligt. Productvoordelen

  • Dimbaar via de afstandsbediening: Dankzij de dimbare transformator zijn de Sienna inbouwspots volledig traploos te dimmen door middel van de meegeleverde afstandsbediening
  • 2700K extra warm wit: De extra warmwitte lichtkleur zorgt direct voor meer sfeer in je veranda of badkamer.
  • IP44 waterdicht: Door de IP44 beschermingsklasse zijn de Sienna inbouwspots zeer geschikt voor de veranda, badkamer of andere vochtige ruimtes.
  • Plug and play: De hele set is volledig plug and play te installeren. De afstandsbediening koppel je met één druk op de knop aan de set.
  • Kantelbaar: Doordat de Sienna inbouwspots kantelbaar zijn, kun je deze ook gebruiken om lichtaccenten in een ruimte aan te brengen.
  • 12 volt: De laagspanning zorgt ervoor dat je de inbouwspots veilig kunt aansluiten.
  • Onderhoudsvrij aluminium: Hierdoor roesten de spots niet en zijn ze eenvoudig schoon te houden.
  • Laag verbruik: De Sienna inbouwspots verbruiken slechts 3 Watt per spot.
Dimbaar via de RF afstandsbediening De Sienna inbouwspots kun je door de geavanceerde transformator op verschillende manieren dimmen:
  • volledig traploos: Hiermee dim je de Sienna inbouwspots in een range van 0-100%
  • Schemerstand: Met deze functie dim je de verlichting direct tot 20%. Ideaal voor het in één keer creëren van meer sfeer in de veranda of badkamer.
  • Vertraagd uitschakelen: Met deze functie schakelen de lampen 20 seconde na het indrukken van de knop uit. Handig wanneer je het huis verlaat via de veranda of overkapping en de deur nog op slot moet doen.
  • uitschakelen en inschakelen: Uiteraard is het ook mogelijk om de verlichting in één keer in of uit te schakelen.
De afstandsbediening werkt op radio frequentie. Een groot voordeel hiervan is dat je niet hoeft te richten op de spots om deze te dimmen. Daarnaast werkt dit signaal op veel langere afstanden dan het bekende infrarood signaal (van deze techniek maakt de afstandsbediening van je televisie gebruik). 2700K extra warm wit De Sienna inbouwspots schijnen een extra warm wit. Deze lichtkleur is het beste te omschrijven als een warme gele lichtkleur. De lichtkleur wordt veel toegepast in ruimtes waarin je vaak ontspant. Denk hierbij aan de veranda of badkamer. IP44 waterdicht De Sienna inbouwspots zijn IP44 waterdicht. Dit betekent dat ze goed tegen vocht kunnen, maar niet in directe aanraking kunnen komen met water. Hierdoor zijn ze zeer geschikt als verandaverlichting of als verlichting van de badkamer. Ze zijn hierdoor niet geschikt als grondspot of wandspot. Plug and play montage Deze Sienna set is volledig plug and play. De dimbare transformator kan direct op het 230 Volt netwerk worden aangesloten. De inbouwspots werken op 12 volt. De meegeleverde afstandsbediening koppel je in een handomdraai aan de dimmer door op de learn knop te drukken. Installatie Aan iedere inbouwspot zicht een 15 centimeter lange kabel met quick connector aansluiting. Deze plug je zonder gebruik te maken van gereedschap in de draadloze transformator. Je hoeft hierbij dus ook geen gebruik te maken van WAGO klemmen of kroonsteentjes. De dimbare transformator sluit je direct aan op het 230 Volt stroomnetwerk. De Sienna inbouwspots hebben de volgende inbouwmaten:
  • Zaagmaat: 44mm
  • Inbouwdiepte: 30mm
  • Buitendiameter: 50mm
Let er bij de montage op dat de dimbare transformator niet waterdicht is. Dit is geen probleem wanneer je deze binnen monteert (bijvoorbeeld in de woonkamer). Plaats de transformator in een waterdichte lasdoos wanneer je deze buitenshuis of in de badkamer installeert. Montageklaar geleverd De Sienna set wordt volledig montageklaar geleverd. In de verpakking vind je de volgende onderdelen:
  • De Sienna inbouwspots
  • Dimbare transformator
  • 2x Wago klemmen
  • 1x Afstandsbediening
HOFTRONIC De Sienna veranda inbouwspots zijn een kwaliteitsproduct van het merk HOFTRONIC. HOFTRONIC is fabrikant en verkoper van LED verlichting. Hierdoor profiteer jij altijd van de scherpste prijs, de hoogste kwaliteit en de beste garantievoorwaarde. Op deze set inbouwspots ontvang je dan ook 2 jaar garantie. Mocht er in deze tijd iets defect gaan aan de inbouwspots dan zorgt HOFTRONIC voor kosteloze vervanging.

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: