EGLO Connect - Smart inbouwspot - 3 x 3 Watt - RGB - staal - 85 mm. - Fueva-C

69,39 51,40
5 Prijzen, De beste prijs bij dmLights.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Nikkel

€10 euro en gratis vanaf een orderwaarde van €100
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door UPS

Over EGLO Connect - Smart inbouwspot - 3 x 3 Watt - RGB - staal - 85 mm. - Fueva-C

Met de EGLO Connect Fueva-C inbouwspot verlicht je je huis helemaal naar jouw persoonlijke smaak. Deze inbouwspot is te bedienen via de gratis app (iOS en Android) op smartphones, tablets en smartwatches of via de EGLO Connect afstandsbediening*. (* Optioneel verkrijgbaar).

Instelbaar wit en gekleurd licht
Kies uit vijftigduizend wittinten (van een sfeervolle warme tot een functionele koele lichtkleur) of zestien miljoen intense kleuren. Dim je licht tot de perfecte lichtsterkte voor werk, tv kijken of heerlijk relaxen. Vooraf ingestelde scenario’s helpen je om direct een goede lichtsfeer op te roepen. Natuurlijk kun je ook je eigen keuzes als favoriet vastleggen. Alle instellingen worden automatisch in de Cloud bewaard en worden gedeeld wanneer je je account op verschillende devices gebruikt. Gezinsleden en/of vrienden kunnen het systeem bedienen als jij ze toestemming geeft.

Gratis mobiele app (iOS en Android)
Via de app is iedere EGLO Connect lamp individueel te bedienen. Ook kunnen de lampen in groepen gezet worden. Op deze manier kun je het licht van alle EGLO Connect lampen in bijvoorbeeld woon- of slaapkamer in één keer veranderen.

De app biedt nog veel meer functionele en interessante functies. Met timers kun je zonsopgang en zonsondergang simuleren in je slaapkamer of het licht in de avond automatisch aan of uit laten gaan. Met de aanwezigheidssimulatie functie kun je je verlichting zo instellen dat het lijkt alsof je huis bewoond is, terwijl je afwezig bent. Een veilig gevoel. Zo ga je zonder zorgen op vakantie! Koppel je muziekbibliotheek aan de Connect app en tover je kamer om in een disco.

De mogelijkheden van EGLO Connect zijn eindeloos en ze worden regelmatig verbeterd en/of uitgebreid bij updates van de gratis app.

State-of-the-Art technologie
Door de ingebouwde Bluetooth® technologie (Bluetooth® low energy technology / Bluetooth® Smart), heb je bij EGLO Connect geen andere accessoires nodig zoals dure en ingewikkelde gateways/bridges. Door de hoge energy efficiency van Bluetooth 4.0® blijven je stroomkosten laag. Met iedere lamp die je aan je systeem toevoegt groeit je netwerk omdat EGLO Connect producten met elkaar communiceren zodra ze binnen elkaars bereik van ca. 12 meter komen. Op deze manier kun je, dankzij de MESH technologie, maximaal 50 lampen koppelen en een eigen Bluetooth® netwerk bouwen dat je hele huis en tuin dekt. En dat alles gaat geheel vanzelf. Je hoeft hier niets voor te programmeren. Je hebt dus geen verstand nodig van computers, netwerken, routers, enz..

EGLO Connect is super gemakkelijk te installeren en veilig in gebruik.


Kenmerken EGLO Fueva-C:
• Afmetingen: H 0 cm.L 0 cm.B 0 cm.Ø 8,5 cm.
• Installatie diepte: 3 cm.
• Zaagmaat: 15,5 cm.
• Lumen: 1080 lm.
• Dimmen: Ja
• Energieklasse:A++
• Garantie: 5 jaar
• Bediening 1: EGLO Connect afstandsbediening (Optioneel verkrijgbaar)
• Bediening 2: Gratis mobiele App (iOS, Android)
• Verbinding: Bluetooth 4.0® met MESH technologie
• Lichtkleur: LED CCT - 50 Duizend wittinten - 2700-6500K
• Lichtkleur: LED RGB - 16 Miljoen kleuren
• Levenduur: tot 25000 uur.


EGLO Verlichting
EGLO biedt een zeer breed assortiment in armaturen. Sinds de oprichting in 1969 is EGLO gegroeid tot één van de meest toonaangevende spelers in consumentenverlichting wereldwijd. De collecties van EGLO zijn hedendaags in vormgeving en lichttechniek. EGLO’s designers komen steeds opnieuw met verrassende en innovatieve ontwerpen die mensen over de hele wereld aanspreken. Het EGLO merk staat voor exclusiviteit, design en vakmanschap. De lampen zijn stuk voor stuk kunstwerken die met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd worden. Kwaliteit en functionaliteit staan centraal. Dit uit zich in een prachtige uitstraling en een lange levensduur.