Hoftronic Napels LED inbouwspot extra plat - 8W 570lm - 2700K warm wit - Dimbaar - Rond - 360° Kantelbaar - IP65 waterdicht - Wit

43,40 28,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Into-led.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Over Hoftronic Napels LED inbouwspot extra plat - 8W 570lm - 2700K warm wit - Dimbaar - Rond - 360° Kantelbaar - IP65 waterdicht - Wit

Napels - Dimbare LED inbouwspot - 8W 570lm - 2700K warm wit - 360° Kantelbaar - IP65 Napels is een veelzijdige inbouwspot die geschikt is voor zowel droge als vochtige ruimtes. De spot is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aluminium met een witte poedercoating. Deze coating zorgt ervoor dat de spot zijn kleur behoudt en lang mee gaat. Dit maakt de Napels zeer geschikt voor gebruik in badkamer en keuken. De spot is 360° draaibaar zonder dat de inbouwdiepte verandert. waardoor je de spot gemakkelijk als accentverlichting kunt gebruiken. Daarnaast is de inbouwspot dimbaar met een muurdimmer. Dit kan zowel met leading edge als trailing edge. Dim je lampen wanneer je relaxed in bad wilt liggen en zet ze aan op vol vermogen wanneer je moet schoonmaken of make-up wilt aanbrengen. Productvoordelen op een rij

  • 360° draaibaar: De spots zijn draaibaar zonder dat dit de inbouwdiepte verandert. Dit zorgt ervoor dat je zonder problemen de spot kunt aanpassen wanneer hij is ingebouwd. Breng mooie accenten aan in je gang en woonkamer of verlicht je badkamer op precies de juiste plekken.
  • Lage inbouwdiepte van 39mm: Napels heeft een ingebouwde lichtbron en heeft daardoor een extra lage inbouwdiepte van 39mm. Daardoor kun je de Napels ook in ruimtes gebruiken waar niet veel ruimte is voor een verlaagd plafond. Let er natuurlijk wel op dat er voldoende ruimte is voor het afvoeren van de warmte.
  • Voor natte en droge ruimtes: De Napels heeft een hoge beschermingsklasse van IP65. Dit maakt de spot extra geschikt voor badkamers. Je hoeft je geen zorgen te maken over roest of verkleuring door vocht.
  • Traploos dimbaar: De Napels spot is dimbaar met een muurdimmer. Deze muurdimmer kan zowel leading edge als trailing edge zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over welke dimmer je moet aanschaffen.
  • Dimbare driver per spot: De Napels spot heeft zijn eigen dimbare driver die ervoor zorgt dat je zonder geluid kunt dimmen. Doordat elke spot zijn eigen driver heeft zullen je spots ook niet gaan flikkeren.
  • Hoge lichtopbrengst: Deze inbouwspot heeft een lichtsterkte van 570 Lumen per spot. Dat is hoger dan een standaard GU10 spot. Hierdoor kun je de Napels goed gebruiken op plaatsen waar goede verlichting nodig is zoals in de keuken.
  • 2700K warm wit licht: De spot schijnt een warm wit licht van 2700 kelvin. Deze lichtkleur wordt vaak gebruikt als sfeerverlichting en accentverlichting in woonkamers, slaapkamers en badkamers.
  • Verblindt niet: De Napels heeft een anti-glare lens die ervoor zorgt dat je niet verblindt wordt als je rechtstreeks in de spot kijkt. Daarnaast zorgt de lens ervoor dat het licht gelijkmatig verdeeld wordt.
  • Plug & play: De spot wordt geleverd met een quick connector aan de driver. Met deze connector verbind je de spot eenvoudig aan het 230V stroomnet.
  • Zaagmaat van 85mm: De inbouwspot heeft een ronde zaagmaat met een diameter van 85mm. De diameter van de spot zelf is 98mm. Dit geeft je een klein beetje speling bij het installeren van de spot.
  • 50.000 branduren: Napels heeft een gemiddelde levensduur van 50.000 branduren. Bij een gemiddeld verbruik van 8-10 uur per dag komt dit neer op ruim 25 jaar.
Montage De Napels LED inbouwspot is makkelijk te installeren door de lage inbouwdiepte van 39 mm en meegeleverde driver. De driver met afmetingen 120x44x23mm past eenvoudig door het gat van de spot. Hij is ontworpen met een quick connector zodat je deze zonder gereedschap en kroonsteentjes aan kunt sluiten op het 230V stroomnet. Leg de driver naast de spot op het plafond en de warmte kan zonder problemen worden afgevoerd. Kies de juiste dimmer De Napels spot is dimbaar met een muurdimmer. Hiervoor is wel de juiste LED dimmer nodig. Het is belangrijk om een LED dimmer te installeren die compatibel is met de spots, daarom hebben wij een aantal dimmers voor u geselecteerd. Bent u op zoek naar een bekabelde dimmer? Dan raden wij u de LED dimmer 0-150 Watt aan. Hiermee kun je tot 18 spots aansluiten op één dimmer. Ben je op zoek naar een kant en klaar draadloos systeem? Bekijk dan onze draadloze LED dimmer set 100 Watt. Hiermee kun je t/m 12 spots op één ontvanger aansluiten. Neem eens een kijkje bij de gerelateerde producten! //downloads// Datasheet: Manual:

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: