Grijze Opbouwspot - Home Sweet Home Must - industriele plafondlamp - plafondrail spot metaal - LED spot draaibaar en kantelbaar - incl. 4x LED lamp GU10 5W - dimbaar - 3000K warmwit licht - beton look

19,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Lightdepot.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Over Grijze Opbouwspot - Home Sweet Home Must - industriele plafondlamp - plafondrail spot metaal - LED spot draaibaar en kantelbaar - incl. 4x LED lamp GU10 5W - dimbaar - 3000K warmwit licht - beton look

Trendy plafondlampen of wandverlichting met een stoer, doorleefd uiterlijk van oud beton zijn met dimbare opbouwspots Must binnen handbereik. Ze zijn gemaakt van de robuuste materialen beton en metaal. De kantelbare en roteerbare ronde spots geven warmwit licht in een stralingshoek van 36 graden. Ga jij voor een robuuste, stoere woonstijl dan ga je vast voor deze matgrijze opbouwarmaturen met optioneel één, twee, drie of vier LED spots. Met de basic kleur matgrijs kun je in je interieur alle kanten op. Bij verstelbare LED opbouwlampen Must zijn alle onderdelen (behalve stroomdraad) voorzien van een gevlekte betonlook in mat lichtgrijs. Levering inclusief GU10 LED lichtbronnen van elk 5,8 watt. Dit komt overeen met een traditionele lamp van 50 watt. Wil je Must aansluiten op een dimmer? Die zijn verkrijgbaar is bij de bekende bouwmarkten.

Creëer met enkele aanpassingen een stoere sfeer in huis door plaatsing van moderne wandspots en plafondspots. De LED opbouwspots hebben een doorleefd uiterlijk van oud beton en daarom passen ze uitstekend in een industrieel interieur. Technisch en decoratief detail is de metalen stroomdraad die nochalant achter de spot zichtbaar is. De matgrijze spots zijn geschikt voor gebruik in huis in niet vochtige ruimtes zoals o.a. hal, slaapkamer, keuken, woonkamer of toilet (IP20). Bereik een maximaal wauw effect met mooie betonnen woonaccessoires zoals Must en laat zien dat er geleefd wordt in jouw huis! Tip: bekijk ook overige beton lampen voor vloer, tafel en plafond uit de collectie home sweet home en maak jezelf blij met stoere verlichting voor lage prijzen!

Must is verkrijgbaar met 1 spot, 2 spots, 3 spots en 4 spots uitvoering. Elke individuele spot is 350 graden draaibaar en 75 graden kantelbaar. De spots worden geleverd inclusief GU10 5,8 watt LED lichtbron. De voordelen van LED verlichting zijn inmiddels bij de meeste mensen bekend en nu is het ook mogelijk om je spots van LED licht i.p.v. halogeen licht te voorzien. Met LED licht bespaar je 88% energie en ze hebben een levensduur van wel 25.000 uur! Een LED lamp wordt slechts een beetje warm en met een lichtkleur van 3000 Kelvin is het licht aangenaam om bij te werken, koken en ontspannen.

Ga jij voor een stoere industrial betonlook in de hele woning? Besselinklicht.nl biedt bijbehorende betonnen hanglampen en vloerlampen met stoere betonvoeten aan voor de laagste prijzen. Alle lampen en lichtbronnen van het merk home sweet home is DEKRA gecertificeerd. Ze voldoen daarmee aan alle kwaliteits en veiligheidseisen. Eenvoudige installatie middels een praktische montagebeugel, inclusief duidelijke instructies en montagetoebehoren (schroeven, pluggen). De LED spots met stoer, doorleefd uiterlijk van beton kunnen worden aangesloten op een dimmer (exclusief). Voor onderhoud van de bijzondere matte laag bij opbouwspot Must is het belangrijk dat je deze niet met water afneemt. Daarmee verdwijnt de stoere mat gevlekte betonlook. Je kunt de spot het beste reinigen met een zacht borsteltje of plumeau. Naast 2 jaar garantie ontvang je eveneens de laagsteprijsgarantie. Op die manier haal je de mooiste verlichting voor de beste prijs in huis! Besselinklicht.nl levert snel uit voorraad en de bezorgkosten nemen wij voor onze rekening.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: