Zwarte Opbouwspot - Home Sweet Home Stone - nature plafondlamp - plafondspot leisteen - LED spot draaibaar en kantelbaar - incl. 3x LED lamp GU10 5W - dimbaar - 3000K warmwit licht - mat nikkel

14,87
3 Prijzen, De beste prijs bij Lightdepot.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Opbouwspot - Home Sweet Home Stone - nature plafondlamp - plafondspot leisteen - LED spot draaibaar en kantelbaar - incl. 3x LED lamp GU10 5W - dimbaar - 3000K warmwit licht - mat nikkel

Rust in huis, Stone in huis! Verstelbare plafondverlichting met een natuurlijke touch is zeker van toepassing bij deze LED spotlamp Stone van leisteen en metaal. Deze dimbare opbouwspots zien er met het stijlvolle design niet alleen fraai uit, ze geven tot wel 25000 uur warmwit licht (3000 Kelvin) vanuit hun ronde matstalen LED spotlampen. De matgrijze LED spotlamp steekt prachtig af tegen het zwarte natuursteen. Zijn natuurlijke materialen zoals leisteen opvallend of onopvallend aanwezig in jouw woning dan is Stone absoluut van meerwaarde. Verlichting bij het bed, een lampje in de toiletruimte, spotverlichting in de keuken of in een slaapkamer: Stone voelt zich overal thuis! Je kunt kiezen uit een enkele spot, tweespots, driespots of vierspots verlichting. Bepaal vooraf hoeveel lichtpunten in de ruimte wenselijk zijn om optimaal te verlichten. De stralingshoek per spot is 36 graden waarmee je een oppervlak van 1,5 - 2 meter kunt belichten. Heb je een leistenen vloer, open haard met leisteen of een keukenblad van leisteen? Wat is nu mooier dan eenheid te behouden en te kiezen voor Stone spotverlichting van leisteen en metaal. Wil je Stone aansluiten op een dimmer? Die zijn verkrijgbaar bij de bekende bouwmarkten.

De praktische en decoratieve LED opbouwspots met zwarte leistenen blad is geschikt voor plaatsing in droge ruimten (IP20). Leisteen is poreus materiaal en het beste te reinigen met een zuurvrije leisteen reiniger. De plafondlamp is deels van natuurlijk materiaal en dat maakt elke Stone lamp uniek. De grijs zwarte lamp wordt geleverd inclusief instructies en benodigd toebehoren. Na bevestiging is er een afstand van 2,5 - 3 cm tussen wand of plafond en leistenen blad. De ronde spotlampjes zijn elk 350 graden draaibaar en 90 graden kantelbaar. Bijbehorende GU10 LED lichtbronnen van elk 5,8 watt (energielabel A+) zijn bij de levering inbegrepen. Zo is je nieuwe plafondlamp direct compleet en kun je snel genieten van een sjieke lichtbundel op jouw kastje of leesboek. Geschikt voor niet vochtige ruimten binnenshuis (IP20).

Het grote voordeel van een opbouwspot is dat je deze kunt monteren aan een standaard inbouwdoos. Verhuis je regelmatig of verander je je interieur vaak, dan is het eenvoudiger om een opbouwlamp i.p.v. een inbouwlamp te monteren en demonteren. Ook is het beter om opbouwverlichting in plaats van inbouwverlichting te plaatsen bij een betonnen plafond. Het design is bij opbouwspots veel sterker aanwezig en daarmee is het juist heel aantrekkelijk om jouw woonstijl per kamer te benadrukken. Stone spotlights en lichtbronnen van het merk home sweet home zijn DEKRA gecertificeerd. LED verlichting is een energiezuinige lichtoplossing en heeft geen opwarmtijd nodig. Daarbij wordt het armatuur slechts handwarm en is daarmee een stuk veiliger dan halogeenspots. Heb je lichtadvies nodig of wil je de lamp eerst van dichtbij bekijken? Kom naar onze showroom in Duiven en laat je inspireren en vrijblijvend informeren. Onze collectie biedt onderscheidende interieur stijlkenmerken en sluit exact bij jouw unieke woonsfeer aan. Liever vanuit je eigen huis gemakkelijk en veilig online bestellen? Leg spotlamp Stone in je winkelmandje laat deze zonder verzendkosten bij je thuisbezorgen.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: