Ledin LED line Inbouwspot - Rond - Waterdicht IP44 - MR11 Fitting - Ø 55 mm- Mat Grijs

10,95 7,95
3 Prijzen, De beste prijs bij Homedeco.nl


Merk:
Ledin,   LEDline
Categorieën:
Kleur:
Grijs Mat Grijs Mat GeenKleur

Over Ledin LED line Inbouwspot - Rond - Waterdicht IP44 - MR11 Fitting - Ø 55 mm- Mat Grijs

Als u op zoek bent naar ronde, vaste mat grijze inbouwspots, zoekt u dan niet meer verder. Wij bieden u namelijk downlights voor LED- en halogeenverlichting en dit is de beste kwaliteit die u zich maar kunt wensen. U kiest bij ons echt de beste woningverlichting voor bijvoorbeeld verlaagde plafonds en meubelverlichting. Ook voor de winkel exposities en voor decoratieve doeleinden is dit een goede keuze. Kwaliteit staat voorop. De LED line serie is de beste keuze die u kunt maken, exclusief verkrijgbaar bij LEDshop Groenovatie.
Specificaties ronde, vaste mat grijze inbouwspots De ronde, vaste mat grijze inbouwspots zijn gemaakt van gegoten aluminium en hebben een matte look. De lamp heeft een diameter van 55 mm en het diameter montage gat is 43 t/m 50 mm. De regulatie is vast en de spot weegt 70 gram. Onze inbouwspots worden geleverd exclusief lichtbron. Kiest u er daarom direct voor om de spots nu te bestellen, zodat u snel de voordelen ervaart.
Online ronde, vaste mat grijze inbouwspots bestellen Als u nu de keuze heeft gemaakt en de ronde, vaste mat grijze inbouwspots wilt aanschaffen, twijfel niet langer, doe het nu! De webshop kunt u nu bezoeken en dan maakt u kennis met het hele assortiment spots van de LED line serie. Gaat u daarom nu ook die keuze maken en bekijken wat uw voordelen zijn. Welke spots heeft u nodig en hoeveel? Wij hebben veel op voorraad en kunnen daarom ook alle spots snel aan u leveren. Kwaliteit, lage prijzen en goede service, daar staan wij voor en dat delen wij graag met u. Goede verlichting is belangrijk en dat kunt u dagelijks ervaren met onze spots.