YPHIX Inbouwspot Milano Dubbel Vierkant - Verdiept - Aluminium

44,95 22,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Homedeco.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Aluminium Aluminium dubbel dubbel

Over YPHIX Inbouwspot Milano Dubbel Vierkant - Verdiept - Aluminium

De Inbouwspot aluminium Milano dubbel is met haar volledige aluminum behuizing een waar kwalteitsproduct, geschikt voor 50mm halogeen en LED lampen. Het in één lijn geborstelde aluminium aan de buitenzijde, in combinatie met de licht glimmende aluminium binnenring, geeft het geheel een mooie design uitstraling. Deze dubbele vaste inbouwspot gaat dankzij de verdiepte binnenring, verblinding tegen. De aluminum plafondplaat heeft een dikte van 2,3 mm waardoor de inbouwspot goed tot zijn recht komt in het plafond.

Dit armatuur is geschikt voor lampen met een diameter van 50mm. De lamp wordt van achteruit in de inbouwspot geplaatst waardoor er geen lampklem zichtbaar is. Hierdoor ziet de inbouwspot er zeer strak uit. Verder is de inbouwspot voorzien van klemveren voor eenvoudige plaatsing. Indien de lamp moet worden vervangen kan de binnenring eenvoudig uit het armatuur worden gehaald.

Deze inbouwspot wordt standaard geleverd inclusief GU5.3 en GU10 fitting waardoor u zelf de keuze hebt deze inbouwspot voor een 12V of een 230V toepassing te gebruiken.

-Afmetingen: 185x93x25mm
-Incl. GU10+GU5.3 fitting, excl.lamp
-Zaagmaat: 160x78
-Dikte aluminium plafondplaat: 2,5mm

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: