YPHIX Inbouwspot Modena Chroom rond kantelbaar

24,95 15,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Homedeco.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Chroom

Over YPHIX Inbouwspot Modena Chroom rond kantelbaar

De Inbouwspot Modena chroom rond kantelbaar is met haar volledige aluminium behuizing een kwalteit product, geschikt voor 50mm halogeen en LED lampen. Het in één lijn geborstelde aluminium in de buitenring in combinatie met de licht glimmende chrome binnenring, geeft het geheel een mooie design uitstraling. De lamp ligt iets verdiept in de spot, waardoor verblinding tegen wordt gegaan. De ronde aluminum plafondplaat heeft een dikte van 2,5 mm waardoor de inbouwspot uitstekend tot zijn recht komt in het plafond.
Deze inbouwspot kan tot een hoek van 27 graden gekanteld worden in de behuizing, tevens kan de binnenring 360° gedraaid worden zonder de gehele spot te hoeven draaien. Dit armatuur is geschikt voor lampen met een diameter van circa 50mm. De lamp wordt van achteruit in de inbouwspot geplaatst waardoor er geen lampklem zichtbaar is. Hierdoor ziet de inbouwspot er zeer strak uit. Verder is de inbouwspot voorzien van klemveren voor eenvoudige plaatsing. Indien de lamp moet worden vervangen kan de binnenring eenvoudig uit het armatuur worden gehaald.

Deze inbouwspot wordt standaard geleverd inclusief GU5.3 en GU10 fitting waardoor u zelf de keuze hebt deze inbouwspot voor een 12V of een 230V toepassing te gebruiken. Levering excl. lamp.

-Inbouwspot rond kantelbaar
-Voor 12V (GU5.3, MR16) en 230V (GU10)
-Afmetingen: Ø 92x25mm
-Zaagmaat Ø 80mm
-Incl. GU10+GU5.3 fitting, excl.lamp
-Dikte plafondplaat: 2,5mm
-Geschikt voor halogeen en LED lampen

Materiaal:
chroom
Voorraad: