Lucide Jeo - Spotjes - Rechthoekig - 1 Lichts - Mat chroom

24,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Chroom Mat Chroom mat

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Lucide Jeo - Spotjes - Rechthoekig - 1 Lichts - Mat chroom

Wil je graag bepaalde facetten van je interieur gericht verlichten? Dan is de Jeo-wandspot wat je zoekt. Deze moderne spot is gemakkelijk verstelbaar en kan gebruikt worden in combinatie met andere spots. De voeding is dimbaar en laat je toe een bepaalde ruimte sterk te verlichten of net te baden in zachte sfeerverlichting. De eenvoudige Jeo-wandspot is 13 centimeter lang en breed en 12 centimeter hoog. Deze functionele lamp wordt geleverd met halogeen lichtbron.

Belangrijkste kenmerken
• Inclusief dimbare halogeen lichtbron
• Geschikt voor toepassing met een LED lichtbron
• Eenvoudig aan te sluiten op een dimmer (niet bijgeleverd)
• Enkel geschikt voor gebruik binnenshuis
• Uitgerust met een richtbare lamp

Waarom Lucide verlichting kopen?
Lucide ontwikkelt en produceert sinds haar oprichting in 1989 hoogwaardige en trend zettende lichtoplossingen. Deze 2 elementen zijn de basis voor het toonaangevend assortiment van het in Antwerpen gevestigde bedrijf. Een team van Lucide designers, aangevuld met freelance ontwerpers, ontwikkelen dagelijks tal van nieuwe producten. Innovatieve materiaalkeuze, vormgeving en kleurtoepassing in combinatie met de meest actuele lichttechnologie stelt Lucide daarbij continue centraal.

Tijdens en na het fabricageproces staan de Lucide vloerlampen, tafellampen, spots, plafonnieres en lichtbronnen onder permanente controle van in huis opgeleide technici. De producten worden economisch geproduceerd en kennen hierdoor een optimale prijs -kwaliteit verhouding.