Groene Fermob Mooon Tafellamp Oplaadbaar voor binnen en buiten H63cm : Cactus

399,-
De beste prijs bij Design bestseller


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen

Over Groene Fermob Mooon Tafellamp Oplaadbaar voor binnen en buiten H63cm : Cactus

Deze buitenlamp ondertekend Tristan Lohner is geïnspireerd door de grote straatlantaarns stylish 19 e eeuw. Het ziet er net zo goed uit als deze stedelijke lantaarnpalen!
Een design buitenlamp, te plaatsen op de grond, op een bijzettafel of aan het einde van de grote tafel die u samenbrengt tijdens uw lange zomerse maaltijden. Inderdaad! The Mooon! H63 verlicht uw terras als uw woonkamer. Deze lamp is zeer gemakkelijk te gebruiken omdat deze draadloos en oplaadbaar is met de meegeleverde oplaadbasis . Het harmonieert perfect met je decoratie dankzij zijn voet, verkrijgbaar in een breed palet van Fermob-kleuren.
Personaliseer met Fermob-armaturen uw lichtsfeer op de uren van de dag en nacht, en zoals u dat wenst. Ben je meer "warm wit" of "koel wit"? Geen probleem, alle Fermob-lampen bieden beide!
Wie zegt dat buitenlamp zegt waterdichting (IP44) en slagvastheid (IK10). En wie zegt nomadenlamp , zegt lichtheid! Een lichtheid die wordt verkregen door de aluminiumstructuur en de diffuser van polyethyleen.
The Mooon! H63 verspreidt het licht eromheen breed: het verlichtingsvermogen is 500 Lm. Het wordt bestuurd door een aanraakgevoelige handmatige ontsteking, waarmee u ook de intensiteit (50% of 100%) en de lichttemperatuur (3000 ° K of 6000 ° K) kunt aanpassen.
Om uw leven gemakkelijker te maken, kunt u uw aangesloten armatuur ook op afstand bedienen, via het geïntegreerde Bluetooth-systeem, compatibel met de toepassing "Fermob-verlichting".
Met een maximale autonomie van 12 uur heb je genoeg om tot zonsopgang mee te gaan ... En gemakshalve deelt deze led-buitenlamp dezelfde oplaadbasis als zijn grote zus, de Mooon! H134 : slim!
Match de Mooon! H63 met de Balad H38-lamp bijvoorbeeld om verschillende lichtsferen in uw tuin te creëren.
Aangedreven door Smart & Green


Bedien uw Fermob buitenlicht met uw vingertoppen met behulp van uw Android- of iOS-smartphone !
Dankzij Bluetooth-technologie kunt u uw lamp bedienen, de autonomie kennen en verlichtingssferen programmeren, op afstand met uw smartphone.
Download onze gratis app en laat u leiden.
De voordelen van de Fermob Lighting-app (tot op heden alleen geldig voor moOon! H63- en H134-lampen):
•Schakel de lamp in / uit
•Pas de lichtintensiteit aan
•Pas de lichttemperatuur aan (koel wit tot warm wit)
•Ken het batterijniveau
•Neem je eigen stemmingen op
•Selecteer stemmingen ontworpen door Fermob
•Bewaar je favoriete stemmingen
•Profiteer van tips voor merkgebruik